Scroll

Nieuwe website Camper-n-joy

Bij een professioneel bedrijf hoort een representatieve website die deze professionaliteitย uitstraalt. Zo dachten ze er bij Camper-n-joy ook over en daarom benaderde zij ons om de website in een compleet nieuw jasje te steken. We kunnen inmiddels wel stellen dat de nieuw gerealiseerde website er piekfijn uitziet!

Dit jaar viert Camper-n-joy alweer haar 12,5-jarig jubileum. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby, waarin enkele campers vanuit thuis werden ingekocht en verkocht, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele onderneming met een ruim aanbod van campers in alle soorten en maten. Om deze professionaliteit ook online te uiten is de website in een compleet nieuw jasje gestoken.

Camper-n-joy Mockup

Kom maar op!

Toen we werden benaderd voor het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website voor Camper-n-joy konden we geen nee zeggen. Als ervaren avonturiers hebben we, met de kampeergedachte in ons achterhoofd, met liefde aan de website gewerkt. En we zijn trots op het resultaat! Bekijk het resultaat en raak alvast in de vakantiestemming opย www.camper-n-joy.nl

Camper-n-joy iMac