Scroll

Mooi blauw is niet lelijk

Buro 3 groeit door naar een nieuw kantoor!

peter_web

Je hebt het vast al gezien: de verbouwing is achter de rug en de verhuizing zit er op! Sinds 2023 zijn we officieel aan de slag vanuit ons nieuwe kantoor in Asten. Inmiddels zijn we alweer een paar weken volop aan het werk vanuit deze nieuwe plek aan de Ommelseweg. Natuurlijk laten we onze nieuwe werkplek graag aan je zien, dus je bent welkom voor een kop verse koffie en een tour! โ˜•

Mooi blauw is niet lelijk

Als je ons een beetje volgt weet je dat we de afgelopen jaren weer goed zijn gegroeid. Voor het zevende jaar op rij hoorde we tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland en mochten we ons ook in 2022 FD Gazelle noemen. We zetten deze groei nu door in een groter kantoor met meer ruimte en frisse energie. We moeten kleur bekennen: het is lekker blauw geworden. Maar mooi blauw is niet lelijk – wij zijn fan!

Blauwer dan blauw, wij noemen het WAUW!

Groen moet je doen

Tijdens de pauze nemen we even een break van al het blauw om ons heen. Deze ruimte werd namelijk groener dan groen – maar zoals je ziet kwam er ook een mooi grafisch behangetje. Ook onze oude vertrouwde grasmat kreeg een mooie plek. We tafelvoetballen nu dus ook op echt gras, ideaal! Onze nieuwe robotstofzuiger Rodriego (snappie ๐Ÿ˜‰) had er wat moeite mee, dus we hebben hem al meermaals van het gras moeten bevrijden, maar alles went.

Groener dan groen

Een gezond lichaam en een gezonde geest

Ons nieuwe kantoor vroeg om nieuwe werkplekken. Dus vanaf nu heeft iedereen een eigen sta-zit bureau. Dat is nog beter voor ons lichaam, dus dan kunnen we onze hersens nรณg harder laten kraken over de vraagstukken van onze klanten ๐Ÿ˜‰ #Win-Win!

Niet te missen!

Als je nu over de Ommelseweg rijdt is het onmogelijk om ons ongezien voorbij te rijden. De twee gigantische raamstickers markeren officieel de locatie van onze nieuwe plek.

De stickers werden vakkundig geplakt door de Kleverij