Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Motormuis en onze nieuwe stagiair ICT & Media Design

Motormuis Joey: stagiair ICT & Media Design

joey_web

Aangenaam! Ik ben Joey, 22 jaar oud, en woon al heel mijn leven in het prachtige Helmond. Sinds 29 augustus ben ik één van de nieuwe Media Design stagiairs bij Buro 3.

Ik ben een echte motormuis, en in mijn vrije tijd sleutel ik dan ook graag aan mijn motor, of ja… Laat me die zin herformuleren: in mijn vrije tijd moet ik vaak sleutelen aan mijn motor aangezien deze er graag mee uit kakt 💩. Hiernaast probeer ik mijn kennis omtrent web design scherp te houden, en help ik graag kameraden en kennissen als ze interesse hebben in een website.

Waarom Buro 3?

Op mijn voorgaande studie, mbo 4 Applicatie- en Mediaontwikkelaar, heb ik tijdens mijn stages al aardig wat ervaring opgedaan. Echter merkte ik dat ik wat miste. Daarom heb ik voor mijn hbo stage de bewuste keuze gemaakt om een bedrijf te zoeken dat bij mij past. Na wat zoekwerk kwam ik uit op Buro 3. Toen ik zag met wat voor projecten Buro 3 zich bezig hield heb ik meteen gesolliciteerd, en na een kort kennismakingsgesprek wist ik dat ik hier mijn ei kwijt kon!

Wat ga ik doen?

Tijdens mijn stageperiode ga ik mij vooral richten op het development systeem van Buro 3. Binnen dit systeem ga ik op zoek naar manieren om het platform uit te breiden, met als hoofddoel het e-commerce en marketing aspect te optimaliseren. Denk hier bijvoorbeeld aan het implementeren van plug-ins die een breder inzicht bieden in de gedragsgewoontes van bezoekers. Hiernaast zal ik ondersteuning bieden bij lopende projecten.