Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Mike stelt zich voor

mike_new

Mijn naam is Mike van der Horst. 26 lentes jong, 1248 rollen toiletpapier doorgespoeld, 93 schoenen versleten, 169 boeken wijzer en helemaal klaar voor mijn stage. Momenteel volg ik de opleiding Small Business en Retail Management aan Fontys Hogescholen in Eindhoven.

Van nature ben ik erg kritisch ingesteld, heb ik oog voor detail en wil ik altijd de achterliggende gedachte weten achter een keuze die gemaakt wordt. In mijn zoektocht naar antwoorden en dus ook de geschikte stageplaats, vraag ik mijzelf steeds af waarom?
Waarom Buro 3? Dat is simpel, Buro 3 sluit perfect aan bij wie ik ben. Een enthousiast en vooruitstrevend bedrijf dat oog heeft voor detail en de wensen en behoefte van haar klanten centraal stelt. Een organisatie met grote ambities, waarbij perfectie wordt nagestreefd. Dat spreekt mij erg aan. Ik sta dan ook in de startblokken om mijn steentje bij te dragen aan het succes dat Buro 3 heet.

Daarnaast kan ik natuurlijk ook goed omgaan met teleurstellingen binnen het dagelijkse potje tafelvoetbal.

Binnen Buro 3 ga ik mij bezig houden met het schrijven van blogs en zoekmachine gerichte teksten alsmede het testen, vullen en verbeteren van websites. Daarnaast zal ik onderzoek gaan voeren naar de positionering van Buro 3.