Scroll

Meteen van start met Bart

bart

Mijn naam is Bart van den Berkmortel, 23 lentes jong en woonachtig in Deurne. Naast studeren ben ik in het weekend meestal met mijn vrienden en vriendin te vinden in het ‘bruisende’ uitgaansleven van Deurne of bezoek ik een festival of een andere gezellige studentenstad. Qua sport ben ik een “betalend” fitness lid waar ik zelf ook verandering in wil gaan brengen. Mijn favoriete tijdverdrijf is het kijken van series en films. Af en toe een potje gamen (nadat ik het stof van de spelcomputer afgepoetst heb) met mijn vrienden doe ik ook graag.

Tegen de afronding van de middelbare school ben ik mijzelf af gaan vragen wat mij nu leuk lijkt om later te gaan doen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met computers. Ik ben rond gaan zoeken wat er allemaal mogelijk was qua mbo-opleidingen in de ICT-wereld. Zo ben ik terechtgekomen bij het Sint-Lucas te Eindhoven. Hier heb ik succesvol de opleiding ‘Interactieve vormgeving’ afgerond.

Doorstuderen?

Na deze opleiding kwam ik voor de keuze te staan om een full-time baan te zoeken of om door te gaan studeren. Ik heb ervoor gekozen om toch door te studeren aan het Fontys in Eindhoven. Hier zit ik momenteel in het derde leerjaar van de opleiding ICT Media & Design. Tijdens mijn projecten op school ben ik het liefst bezig met het ontwerpen van websites en ze vervolgens ook te ontwikkelen tot een werkende website.

Waarom Buro 3?

Tijdens mijn stage wil ik meer ervaring opdoen op het gebied van ontwerpen en front-end development. Waar kan dat beter dan bij Buro 3? Buro 3 is een full service internetbureau wat afgelopen jaar ook nog eens verhuist naar een te gek nieuw pand in Deurne. Nadat ik gesolliciteerd had op de vacature mocht ik een half dagje mee komen draaien in het team. De sfeer hier sprak me enorm aan; fijne, mooie werkplek en gezellige collega’s. Hier zag ik mezelf helemaal tussen zitten. Uiteindelijk kwam ook nog het goede nieuws dat ik uitgekozen was als stagiair om de komende tijd nieuwe kennis te vergaren.

Meteen van start met Bart Spelcomputer

De komende 20 weken ben ik werkzaam als stagiair bij Buro 3 in Deurne. Na deze 20 weken hoop ik mijn zakken gevuld te hebben met nieuwe kennis van het totale plaatje als front-end webdeveloper. Het mee- denken/werken aan projecten lijkt mij ook ontzettend leuk zodat ik meer van het complete proces kan meemaken.

Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop ook veel bij te leren. Heb je nog vragen of iets anders voor mij? Dan kan je altijd een mail sturen naar bart@buro-3.nl.