Scroll

Meet Maartje!

maartje_web

Leuk dat je mijn blog hebt gevonden! Mijn naam is Maartje, ik ben 21 jaar oud en woon sinds een paar jaar in het pittoreske Ommel. Afgelopen september ben ik begonnen aan de opleiding Marketing Management aan de Avans Academie in Den Bosch. In het laatste blok van het eerste jaar loop ik stage bij het gezellige Buro 3.

Naast het studeren heb ik een druk en sociaal leven. Het liefste ga ik in het weekend naar festivals en feestjes met vrienden en vriendinnen. Naast al dat feesten vind ik gezondheid ook erg belangrijk. Daarom sport ik regelmatig en probeer graag gezonde recepten uit. Die zullen ze op kantoor nog zeker proeven en wellicht jij ook als je langskomt ๐Ÿ™‚

Waarom Buro 3?

Buro 3 kwam op mijn pad door mijn baan bij een van de klanten van Buro 3. Ik hoorde de enthousiaste verhalen over het team en het werk dat ze leverden. Toen ik op zoek was naar een stage, ging ik gelijk naar de website van Buro 3 en nam contact op. Toen ik op het kantoor binnenkwam, voelde ik meteen een goede sfeer en na het gesprek was ik helemaal overtuigd. Hier wil ik stagelopen!

Wat ga ik doen?

Tijdens mijn stage wil ik mijn kennis en vaardigheden toepassen en verbreden op het gebied van online marketing. Ik ga verschillende cursussen volgen en passende opdrachten uitvoeren voor klanten. Wie weet kom ik je nog tegen tijdens mijn stage bij Buro 3.