Scroll

Een nieuw teamlid bij Buro 3

Jurgen: een veelzijdige liefhebber bij Buro 3

jurgen_web

Hey, wat gaaf dat je de tijd hebt genomen om mij te leren kennen. Mijn naam is Jurgen Maas, 23 jaren jong en woonachtig in Liessel. In juni 2022 ben ik afgestuurd aan de opleiding SPECO Sportcommunicatie. Eindelijk klaar om een gave job in het werkveld te vinden, wat mij heeft gebracht bij Buro 3. De komende tijd zal ik aan de slag gaan aan als (junior) Content Marketeer. Kom vooral eens langs, vind ik gezellig! ๐Ÿ™‚

Een liefhebber van van alles en nog wat, zo zou ik mezelf willen omschrijven. In mijn vrije tijd ben ik veel met vrienden, bezig met voetbal en op zoek naar welke festivals ik weer wil gaan bezoeken. Je zult wel denken: “Afgestudeerd in juni en in februari pas aan de slag, wat heeft daar tussen gezeten?โ€™โ€™. Ik ben, samen met mijn vriendin, een reis gaan maken naar Zuid-Amerika. Een avonturier in hart en nieren, dus mocht je ooit een gaaf avontuur met me willen delen, doen!

Het is de passie voor content die mij hier heeft gebracht. Ooit begonnen met het maken van simpele videoโ€™s van mijn eigen wintersportvakanties heeft bij mij een liefde voor video en foto aangewakkerd. Ik hou ervan om bezig te zijn met het maken van gave visuals en creatieve uitingen. Daarom sta ik altijd ervoor open om mensen te helpen zodra ze een cool filmpje of design willen.

Waarom Buro 3?

Het gezellige Brabantse karakter van Buro 3 is iets wat perfect bij mij als typische Brabander past. Dit karakter is direct voelbaar wanneer je het kantoor in Asten binnenstapt. Gevoel is voor mij een belangrijk gegeven bij het maken van een belangrijke beslissing, en dat gevoel zat direct goed hier! De veelzijdigheid die Buro 3 met zich meebrengt is een gaaf fenomeen en is iets waar ik dolgraag onderdeel van uit wil maken. De kans op ontwikkeling is ook iets wat me hier erg aansprak, want zeg nou eerlijk: je bent toch nooit te oud om te leren?

Wat ga ik doen bij Buro 3?

Mijn reis bij Buro 3 begint als (junior) content marketeer. Een reis waarin ik tijdens mijn eerste vlieguren bezig zal zijn met het maken van de gaafste teksten en designs. Tijdens mijn reis krijg ik ook nog de kans om me te ontwikkelen in de wereld van marketing, dat is toch gaaf?!

Ik heb ontzettend veel zin in deze reis! Wil je nu nog meer weten over mij of heb jij dat gave avontuur wat je wil delen met mij, kom gezellig langs of stuur een mailtje naar jurgen@buro-3.nl.