Scroll

De nieuwe content marketeer

Max-imale focus op nieuwe content

max_web

Hey, leuk dat je mij wilt leren kennen! Ik ben Max, 25 jaar en woon al bijna heel mijn leven in Aalst-Waalre. En ik ben blij om te zeggen dat ik sinds kort onderdeel ben van Buro 3 als (junior) content marketeer.

Waar ik bij Buro 3 bezig zal zijn met content, ben ik in mijn vrije tijd ook veel bezig met content. Maar dan niet met het creรซren, maar met het consumeren van content. Ik houd namelijk erg van een goede film of serie. Tenminste, als ik niet bezig ben met voetbal, als trainer of supporter, of aan het genieten ben van een drankje met vrienden.

Waarom Buro 3?

Nadat ik begin van het jaar mijn studie succesvol had afgerond, was ik op zoek naar de juiste plek voor mijn eerste รฉchte stappen in het werkveld. En toen ik Buro 3 tegenkwam en zag dat zij op zoek waren naar een content marketeer, wist ik dat ik mijn eerste stappen in Deurne wilde zetten. Na enkele bezoeken en gesprekken was het goede gevoel alleen maar sterker geworden, en wist ik zeker dat Buro 3 de juiste plek voor mij zou zijn om te beginnen. En gelukkig dacht Buro 3 daar ook zo over.

Wat ga ik doen?

Bij Buro 3 zal ik binnen het marketing team voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de SEO en content werkzaamheden. Waar ik hier gedurende mijn studie en stages al enige ervaring mee heb opgedaan, zal ik hierin mijzelf verder willen ontwikkelen. En laat ik nou die kans krijgen bij Buro 3. Dit uiteindelijk om Buro 3 zo goed mogelijk te helpen met de zoekmachine optimalisatie en content werkzaamheden van Buro 3 en haar klanten.

Ik hoop dat je mij wat beter hebt leren kennen, maar als je nog iets wilt weten of je hebt een goede film of serie tip voor mij. Kun je altijd langskomen voor een kop koffie of thee, of stuur een mailtje naar max@buro-3.nl.