Scroll

Alles Kidz?

Webdesign en ontwikkeling Alles Kidz Kinderopvang

daan_web

Alles Kidz Kinderopvang uit Tilburg is de ideale kinderopvang met aandacht voor ontwikkeling. Een visie die natuurlijk perfect bij ons past ;).

Een plekje online voor zowel de dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang met een design dat perfect aansluit op de visie en uitstraling van de opvang. Speelse elementen wisselen af met duidelijke en fijn leesbare teksten. Het is voor een kinderopvang extra van belang om (online) een goede indruk achter te laten, omdat ouders extra kritisch zijn op waar zij hun kinderen achterlaten (en terecht!). Hier hebben we tijdens de conceptfase van de website extra aandacht aan besteed.

Direct in contact komen met Alles Kidz via op maat formulieren

Je zoontje of dochtertje naar een kinderopvang brengen is niet gemakkelijk, je wil er zeker van zijn dat jouw pareltje op de juiste plek en met de juiste aandacht opgevangen wordt. De call to action om je direct in te schrijven zie je niet over het hoofd, maar ook een “normale” contactaanvraag, terugbel verzoek of de vraag naar een rondleiding krijgen aandacht op de website. Wanneer je besluit je kind in te schrijven, loop je in diverse eenvoudige, gebruiksvriendelijke stappen het formulier door.