Scroll

Maak kennis met Demi

Deze week zijn twee super stagiaires begonnen bij Buro 3. Een van deze toppers in spe is Demi. Ze stelt zich graag even voor.

Hoi hoi! Mijn naam is Demi, meestal afgekort naar Deem. Ik ben 20 jaar en woon in het mooie Uden. Hier houd ik me meestal bezig met fotograferen, foto’s bewerken, op de bank hangen terwijl ik Netflix kijk en winkel tot ik erbij neerval, want er zijn altijd schoenen en kleren die door mij gekocht willen worden. Gelukkig werk ik in het weekend dan ook in een schoenenwinkel om dit alles te kunnen bekostigen. Verder ben ik veel te vinden bij mijn lieve vriend en rondom chocolade. Ook ben ik een echt Apple freak, een mooi weer aanbidder, een vreselijke kok en een film en serie liefhebber. Bij mij wordt vaak de eigenschap eigenwijs toegewezen. Ik vind dat het alleen maar wil zeggen dat ik graag m’n mond opendoe om iets in te brengen als ik het er niet mee eens ben (of juist wel). Daarnaast betekent dit dat ik graag mijn eigen ideeën aandraag. Want ja uiteindelijk is eigenwijs ook wijs ;). Gelukkig ben ik niet alleen eigenwijs maar ook een harde werker en altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen.

Demi en Arno aan het werk

Waarom stage bij Buro 3?

Door mijn nieuwe liefde voor het web en mijn oude liefde voor grafisch ontwerp en fotografie ben ik aan de opleiding ICT & Media Design begonnen. Ik ben nu al weer met veel plezier 2 jaar zoet op Fontys en nu op naar de volgende stap… stage!

Tijdens mijn stage bij Buro 3 hoop ik vooral nog meer nieuwe dingen te leren en te ontdekken hoe alles in de praktijk werkt. Ook hoop ik een vrouwelijk tintje toe te voegen in al het mannengeweld op kantoor. Ik ga mezelf de komende maanden vooral bezighouden met de externe communicatie van Buro 3, dit gaan jullie de komende maanden terugzien op social media en natuurlijk de website.

Ik heb in ieder geval super veel zin in mijn stageperiode bij Buro 3! Hebben jullie nog vragen of ideeën? Je kunt me altijd mailen op demi@buro-3.nl , facebooken mag natuurlijk ook 😉

See ya!