Scroll

Maak kennis met Arno

arno-web

Onze ander topper in spe die deze week aan zijn stageperiode is begonnen is Arno. Hij stelt zich graag even voor.

De naam waar ik naar luister is Arno Classens, dit doe ik inmiddels al 23 jaar. Geboren te Liessel en hier ben ik nog steeds de meeste tijd van mijn leven te vinden. De komende tijd hoef ik dus geen grote afstand af te leggen naar het kantoor waar ik een half jaar lang – met veel zin – mijn stage mag gaan uitvoeren.

Ik ben in aanraking gekomen met de ICT-wereld door de mbo-opleiding ‘Interactief vormgever’ die ik heb gevolgd bij het SintLucas te Eindhoven. Na deze opleiding heb ik ervoor gekozen om door te studeren aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Hier volg ik momenteel de opleiding ICT & Media Design.

Naast mijn opleiding ben ik in het weekend te vinden op de sportvelden van de plaatselijke RKSV waar ik ‘topsporter’ ben bij het derde (en tevens laatste) voetbalteam van deze club. Ook houd ik ervan om samen met mijn vrienden op stap te gaan en de nodige drankjes te nuttigen in de kroeg of op een feestje. Daarnaast besteed ik ook nog graag tijd aan mijn vriendin, waarmee ik uitstapjes maak of gewoon thuis op de bank een film tot me neem.

Webshops kennis opschroeven

Ik hoop bij Buro 3 veel te mogen en kunnen leren op het gebied van webshops, een product waar ik (nog) niet veel ervaring mee heb. Van techniek tot het verzorgen van de de marketing en het instellen en beheren van campagnes.  Deze punten gaan zeker voorbijkomen bij mijn stageopdracht voor ‘Uwdierenwinkel.nl’. Verder heb ik gezien dat ik de tafelvoetbalsport ook als leerdoel kan opnemen…. 🙂

Arno aan het werk

Waarom Buro 3?

Mijn keuze is op Buro 3 gevallen, omdat ik graag werk in een jong maar ook innovatief team met vooruitstrevende opdrachten. Nadat ik bekend ben geworden met Buro 3 door hun goede doelen actie voor ‘Serious Request’ in 2015 heb ik geen moment geaarzeld om mijn afstudeerproject voor Buro 3 uit te voeren. Na succesvolle gesprekken heb ik het geluk dat ik een werkplek de komende maanden mag gaan bezetten.

Ik heb heel veel zin in mijn stageperiode. Heb je nog vragen of ideeën? Dan kun je mij altijd mailen op arno@buro-3.nl.

Tot snel!