Scroll

Een weg door de Jungle

Logo design en responsive WordPress website voor Junglewand

Ben je opzoek naar een prachtige plantenwand of plantschilderij wat ook nog eens volledig onderhoudsvrij is? Dan ben je bij Junglewand.nl op het juiste adres. Junglewand.nl conserveren op een natuurlijke wijze varens, mossen, bladeren en maken dit tot een prachtig plantenschilderij.

Om de sfeer goed over te kunnen brengen is de website ontworpen met een speelse ‘jungelse stijl’. De website neemt je mee in de jungle maar wel over het juiste pad. Dit zie je terug door het gebruik van sfeerafbeeldingen en kleur maar de storyline blijft duidelijk zichtbaar. Met het verwerken van kleine details door het geheel krijgt de website een uitstraling die af is en past bij de Junglewand.  Doordat we een maatwerk theme hebben gemaakt, welke geïntegreerd is met WordPress, is de klant in staat de content volledig zelf aan te passen.

Logo ontwikkeling

Tevens was Junglewand.nl opzoek naar de juiste uitstraling om de sfeer van de plantenwanden digitaal over te brengen in de vorm van een logo. Na vele iteraties zijn we uiteindelijk toegekomen tot een logo met een strak doch speelse uitstraling. Iets dat passend is bij de moderne uitstraling van Junglewand.

Inspiratiewand: gemakkelijk inzichtelijk maken welke junglewand bij jou past.

Met de inspiratiewand heeft de bezoeker de mogelijkheid om specifiek gewenste afbeeldingen te tonen met behulp van filters. Junglewand heeft de mogelijkheid zelf afbeelding toe te voegen in verschillende groottes en deze te linken aan filters. Door deze afbeeldingen te linken aan de filtermogelijkheden bieden we de gebruiker de mogelijkheid om alleen de specifiek gewenste afbeeldingen te tonen.