Scroll

Leer Jamie kennen

Mijn naam is Jamie of zoals mijn vrienden mij noemen James. 21 Jaar geleden kwam ik in Zuid-Korea ter wereld, maar ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in het prachtige Asten (Aaste) en de komende maanden loop ik stage bij Buro 3 op de online marketingafdeling. Voordat ik daar dieper op in ga vertel ik nog iets meer over mezelf.

Op zondagen ben ik regelmatig te vinden bij de plaatselijke FC, namelijk NWC-Asten. Ik voetbal inmiddels al een aantal jaren in het lager voetbal en sinds dit jaar in een vriendenteam. Ook in de kelder van het lager voetbal wordt niet alles gewonnen, maar tijdens de derde helft zijn we wel altijd succesvol. Naast het voetballen fitness ik ook, want van Netflix kijken wordt mijn conditie niet beter. Daarnaast ga ik graag opstap met vrienden en worden er regelmatig festivals bezocht.

Na het afronden van de mbo-opleiding ‘Ondernemer Detailhandel’ ben ik doorgegaan naar het HBO. Daar ben ik een aantal jaar geleden begonnen met de opleiding ‘Small Business & Retail Management’ aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Wat ik wil leren tijdens mijn stage?

Tijdens de stage ga ik me focussen op het optimaliseren van de customer journey van opdrachtgevers van Buro 3. Hierbij ga ik alle touchpoints van de customer journey analyseren en waar mogelijk optimaliseren. Daarnaast ga ik bij Buro 3 ervaring opdoen op de online marketingafdeling. Daar hoop ik te leren hoe je effectief zoekmachinte optimalisatie en Google Adwords campagnes inzet voor klanten.

De perfecte combinatie: mijn voorliefde voor online marketing & Buro 3

Door mijn groeiende interesse in online marketing ben ik gaan zoeken naar een groeiend bedrijf die hierin diensten aanbied. Daarbij kwam ik uit bij Buro 3. Na het lezen van de vacature wist ik zeker dat Buro 3 mijn stagebedrijf moest gaan worden. Vooral de informele sfeer en het hechte team gaven het laatste zetje. Daarnaast kwamen de leerpunten uit de vacature overeen met de leerdoelen die ik voor mezelf had opgesteld. Ik wil namelijk SEO en Google Adwords slim en effectief leren inzetten. Daarnaast heeft mijn ondernemingsambitie ertoe geleid dat ik de opleiding ‘Small Business & Retail Management’ heb gekozen en aangezien online marketing steeds belangrijker wordt voor bedrijven is dit de perfecte combinatie.

Interesse in zoekmachine optimalisatie (SEO)

Tijdens mijn studie is mijn interesse in online marketing gegroeid. Ik merkte dat de colleges in combinatie met mijn huidige baan bij Thijssen Sport mijn interesse in online marketing bevorderden. Om die redenen ben ik me meer gaan verdiepen in online marketing en met name SEO. Met SEO trachten bedrijven zo hoog mogelijk tussen de zoekresultaten te komen en dat onderwerp heeft mijn interesse in online marketing vergroot. Ik merk tijdens het werk ook op dat SEO steeds belangrijker wordt. Klanten geven namelijk aan dat zij steeds vaker het internet raadplegen voordat zij de fysieke winkel bezoeken. Zo zoeken klanten vantevoren eerst naar informatie over een bepaald product voordat zij daadwerkelijk het product gaan kopen. Daarnaast bezoeken zij vooraf de website waar tevens onze webshop aan gelinkt is. Daarom is het belangrijk dat je als bedrijf goed vindbaar bent voor klanten en dus zo hoog mogelijk in de zoekresultaten staat.

Ik heb heel veel zin in mijn stageperiode! Heb je nog vragen of ideeën? Dan kun je altijd een mail sturen naar j.vanbussel@buro-3.nl.

Jaimie aan het werk