Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Ken jij Merette al?

merette

Je gelooft het vast niet maar Buro 3 bestaat vanaf nu niet meer (fulltime) uit mannen! Ik ben Merette en woon in Son. Omdat je aan een vrouw niet vraagt hoe oud ze is, zal ik alleen verklappen dat ik nèt de 30 gepasseerd ben ;-). In mijn vrije tijd onderneem ik samen met manlief graag leuke dingen met vrienden en probeer ik af en toe een sportieve route te rijden op mijn wielrenfiets. Je kunt me blij maken met een goed glas wijn en een gezellig feestje.

Wat is mijn achtergrond?

Een aantal jaar geleden ben ik aan Fontys Hogescholen in Eindhoven afgestudeerd aan de opleiding Communicatiemanagement. Ik heb veel affiniteit met online marketing en gelukkig heb ik daarmee inmiddels veel kennis en ervaring op kunnen doen, net als het werken binnen een bureau.

Waarom Buro 3?

Buro 3 is een jong bureau dat steeds op zoek is naar de nieuwste en meest innovatieve ontwikkelingen, hoe leuk is het om onderdeel te kunnen zijn van zo’n team! Omdat Buro 3 flink aan het groeien is met leuke klanten en nieuwe projecten, was er meer ondersteuning nodig op verschillende fronten. Omdat ik veel ervaring heb met projectmanagement en online marketing, vind ik het tof dat ik vanaf nu een bijdrage kan leveren in dit team.

Wat ga ik doen?

Ik ga me bij Buro 3 vooral bezighouden met projectmanagement, planning en online marketing. Ook ben ik voor klanten een schakel naar de technische collega’s en denk ik graag mee naar de beste oplossingen voor jouw website of webshop. Heb je vragen? Mail me gerust op merette@buro-3.nl of geef een belletje naar 0493-846771.