Scroll

Ken je Roel al?

Hi! Vijfentwintig jaar geleden heb ik de eervolle achternaam Cuijpers in ontvangst mogen nemen toen vaders mij inschreef bij de gemeente Haelen. De indrukwekkende en Germaanse naam Roelof (roemrijke wolf) was iets te extreem en men besloot daarom het toch maar bij Roel te houden.

Dus. Roel Cuijpers, vijfentwintig jaar oud en wonende in Peel & Maas.

Mijn viervoeter, Luuk v/d Witte Herder, is al drie jaar een betrouwbare wandelmaat van mij. Helaas moet Luuk sinds een jaar zijn aandacht delen met Lieke. Ik noem haar mijn vriendin. Een speciaal biertje van de kleinere brouwerijen lust ik graag en die ga ik dan ook regelmatig proeven op een bijbehorend craftbeer festival samen met mede liefhebbende vrienden. Verder ga ik af en toe een potje voetbal kijken in de Arena, hier kan ik verder niet te veel over zeggen omdat Daan graag in Eindhoven voetbal kijkt en hij mij uiteindelijk zal beoordelen.

Vanaf september start ik als stagiair bij Buro 3

Gedurende het tweede leerjaar ICT & Media Design (Fontys Eindhoven) ben ik opzoek gegaan naar een stagebedrijf met het oog op een jong en ondernemend bureau. Binnen dat bureau zou ik willen leren om gericht en efficiënt te ontwerpen, programmeren en een goede campagne opzetten.

Na een leuk en open gesprek bij de mannen van Buro 3 kreeg ik per mail de kans om op een tweede gesprek te komen en hierna de toezegging dat ik een stageplek had! Met frisse moed en een hoop energie – meegenomen uit Noorwegen na een heerlijke, actieve vakantie – ga ik voornamelijk werken aan een opdracht die betrekking heeft op een actie rondom het goede doel.

Bovendien heb ik voor mijn huidige studie een vierjarige mbo-opleiding afgerond. Laat het nu zo zijn dat ik hier de nodige tafelvoetbal kunsten heb opgedaan.  Deze kunsten lijken het aankomend half jaar goed van pas te komen…

Roel aan het werk