Scroll

Ken je Mart en Wesley al?

daan_web

2 kanjers van de beste opleiding van NL zijn gestart aan hun stage bij Buro 3, in dit blog stellen we ons graag even voor.

Wie is Wesley?

In het dagelijkse leven word ik Wesley genoemd. Althans, dit is de naam die mijn vader mij heeft gegeven toen hij mij vierentwintig, bijna vijfentwintig jaar geleden ging aangeven bij het gemeentehuis in Oss. Ik hoor je zeggen, dat is een eind. Gelukkig zijn wij daarom zestien jaar geleden verhuisd naar het zonnige Heeze. Dit scheelt me de komende maanden dus een hoop vertraging met het openbaar vervoer.

In het weekend kun je me misschien ook kennen van mijn werkzaamheden binnen verschillende horecagelegenheden in het land. Zo ben ik ruim veertien jaar werkzaam als DJ Alzado en sinds kort ook als DJ Golddigger, wat natuurlijk heel verkeerd klinkt maar wel blijft hangen!

Na een 3-jarige MBO opleiding in de detailhandel, wist ik zeker dat dat niets voor mij was en ging ik verder studeren als HBO ICT & Media Design aan de Fontys in Eindhoven. Al snel bleek ik hier wel op mijn plek te zitten, aangezien ze hier op iedere verdieping een tafelvoetbal tafel hadden staan. Ook leerde ik hier na een half jaar Mart kennen, de andere ICT & Media Design student die vanaf vandaag “toevallig” ook stage komt lopen bij Buro 3.

De komende maanden hoop ik me bezig te kunnen houden met grafisch ontwerpen, het realiseren van websites en het opzetten van goede campagnes. Vooral dat laatste heb ik erg veel zin in! Hopelijk kan ik mijn vaardigheden als webdeveloper deze stage flink ontwikkelen.

Wie is Mart?

Mijn schitterende naam is Mart Rijkers, 21 jaren jong. Ik woon in het welbekende dorp De Mortel waar tevens mijn schoenencollectie zich rustig houdt. Van Nikes tot Filling Pieces als ze me aanstaan zorg ik dat ze worden toegevoegd. De meeste van deze schoenen staan in het weekend netjes in de kast terwijl ik en me vrienden ons graag bevinden op een van de vele dancefestivals van dit land. De zomerse deuntjes van Sam Feldt en het gedreun van Oliver Heldens, dit is voor mij puur genieten. Gelukkig zorgt mijn vriendin ervoor dat ik nog wel elk weekend naar huis wil. Als het festival seizoen is afgelopen gaan we dan ook graag samen uit eten met een Erdinger als verfrissend drankje.

Helaas ben ik enkele jaren terug moeten stoppen met voetballen bij VV MVC. Dit omdat ik erachter ben gekomen dat ik een echte mooi weer sporter ben en voor mij het halve voetbalseizoen in Nederland niet ideaal was. ‘Om mijn goddelijke lichaam te behouden’ doe ik aan fitness. In de zomer worden hier de nodige “obstacle runs” aan toegevoegd. Mijn liefde voor voetbal is overigens niet verdwenen want ik ben een fanatieke fan van de mooiste club van het land namelijk (edit door Peter) PSV Eindhoven.

Na het succesvol afronden van mijn MBO-opleiding aan het SintLucas in Eindhoven heb ik ervoor gekozen om niet te stoppen met studeren, maar om door te gaan en mijn vaardigheden te verbeteren. De studie die ik uiteindelijk gekozen heb is HBO ICT & Media Design aan de Fontys in Eindhoven, net als Wesley. Bij Buro 3 ga ik mezelf vooral bezig houden met ontwikkelen van verschillende websites. Ik heb veel zin om me bezig te houden met alle werkzaamheden die op mijn pad komen. Geen uitdaging is te groot. Ik hoop hier over een half jaar een complete webdeveloper te worden.

Waarom Buro 3?

Wij waren beide opzoek naar een jong, innovatief stagebedrijf in de regio. In onze zoektocht kwam Wesley bij Buro 3 terecht en vertelde positieve verhalen over zijn intakegesprekken met Peter & Daan. Mart aarzelde na deze verhalen geen moment en besloot om zijn stoute schoenen aan te trekken. Hij stuurde een mail met de vraag of er de mogelijkheid was voor een DUO-stage. Inmiddels kun je het uiteindelijke antwoord wel raden.

Wij hebben erg veel zin om te starten met de opdrachten die op ons liggen te wachten en de potjes tafelvoetbal die we in het vooruitzicht hebben tijdens de pauzes. Mocht je nog vragen hebben over ons gewicht, welke wax we gebruiken of een serieuze vraag hebben, kun je ons bereiken via mart@buro-3.nl en/of wesley@buro-3.nl.