Scroll

Joost mag het weten

joost-2

Hallo! Mijn naam is Joost als ik thuis ben en Jozef als ik bij mijn vrienden ben. Sinds 1993 woon ik in het pittoreske Zeilberg, ‘t schônste plèkske. Dat is dus al 23 jaar en wat gaat het toch snel allemaal. In de Zeilberg ben ik wekelijks op de velden te vinden bij ZSV, waar ik me elke zondag “vol gas” inzet om de drie punten te pakken. Hierbij hoort natuurlijk een derde helft die we in ieder geval wel elke week weer winnen. Ook ga ik graag op stap in het weekend en ben ik wel in voor de festivals die elk jaar groter en groter worden.

Ik ben sinds ik klein was bezig geweest met computers en toen iemand me op 17-jarige leeftijd een keer vroeg of ik een website kon maken zei ik ‘ja!’. Dit had ik wat te snel gezegd en ging toen pas kijken en nadenken hoe dat moest. Het was lastiger dan ik dacht en het leek mij interessant en prachtig om dit te leren en dit doe ik nu dan ook op de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Daar studeer ik ICT & Media Design en zojuist ben ik bij Buro 3 begonnen met mijn afstudeerstage.

Waarom stage bij Buro 3?

Om deze afstudeerstage met succes af te kunnen ronden heb ik gekozen voor Buro 3. Een sterk groeiend bedrijf met een jong en gedreven team dat precies het goede aantal personen telt. De sfeer op het kantoor is zeer aangenaam en past precies bij mij.

Wat wil Joost weten tijdens zijn stage?

Een internetbedrijf van tegenwoordig moet meegroeien met de tijd en haar klanten. Daarvoor ga ik binnen Buro 3 kijken hoe het productieproces van een website verbeterd kan worden én hoe de klant daar beter bij betrokken kan worden, zodat zij actief mee doen in het maken van hun eigen website.

Ik heb er in ieder geval erg veel zin in, mede door het feit dat ik hier zoveel koffie mag drinken als ik wil! Als je vragen of iets anders voor me hebt kun je mailen naar joost@buro-3.nl.

Joost aan het werken