Scroll

Onze nieuwe Junior Content Marketeer #girlpower

It’s a girl!

lise_web

Geen babynieuws zoals de titel doet vermoeden, maar een extra dosis girlpower bij Buro 3. Leuk om kennis te maken! Ik ben Lise, 21 jaar jong en sinds deze zomer vers afgestudeerd aan mijn studie Advertising. Dus nu is het tijd om echt aan de slag te gaan bij een tof bedrijf. Als je de komende maanden binnenwandelt bij Buro 3 zie je mij in actie als (Junior) Content Marketeer. Zeker doen 🙂

Mooie en slimme dingen. Om te zien én om te maken. Daar hou ik van! Geef me een laptop en ik kan vooruit. Een vernuftige oplossing, die probeer ik altijd en voor alles te vinden. Of het nu gaat om een handige tool, een leuke touch of een innovatief idee. Als ik denken en doen kan combineren met creativiteit, dan ga ik vol plezier en energie aan de slag. Daarnaast ga ik los op gekke feitjes en patronen die ik overal en nergens opdoe en herken. Je snapt nu vast dat ik meer dan eens gehoord heb dat ik een nerd ben, maar daar ben ik trots op.

Voor mij is quality-time super belangrijk. Geen gekke dingen, gewoon simpel en genieten. Zo ga ik bijvoorbeeld graag fietsen met mijn hond Pip. En als ik sushi ga eten met vriendinnen, onder genoeg geklets natuurlijk, dan zie je me altijd met een big smile. Mijn liefde voor mooie dingen uit zich buiten het werk in shoppen en een gezellig kleurtje op mijn nagels.

Waarom Buro 3?

Mijn aandacht werd direct getrokken door het DNA en de Brabantse gezelligheid van Buro 3. De posts op Instagram (ik was meteen verliefd op Sammie de hond!) en de website stralen uit dat het een hecht team is waar hard gewerkt wordt maar waar daarnaast ruimte is voor gezelligheid. Toen ik binnenkwam werd dit gevoel meteen bevestigd en ik voelde me snel welkom. Stages gedurende mijn studie hebben me laten ervaren dat de mensen met wie je werkt van elke dag een feest kunnen maken. En wie wil er nu niet met een glimlach en plezier naar het werk? Ik wel, daarom koos ik voor Buro 3. 

Wat ga ik doen?

Een vliegende start vol met lekkere teksten, designs en hele mooie plaatjes. Dat is het plan. En, alsof dat nog niet genoeg is, krijg ik de kans om mezelf nog meer te ontwikkelen en nieuwe gebieden te ontdekken. Maanden vol met cursussen en nieuwe dingen leren, gaaf ? Conclusie: genoeg leuke dingen op de planning. Ik heb er zin in!