Scroll

2009.09 - 2019.09

Hiep hiep hoera Buro 3 bestaat 10 jaar!

peter_web

Wat vliegt de tijd, het is alweer 10 jaar geleden dat wij ons als studentjes inschreven bij de kamer van koophandel. Reden genoeg voor een mooi event en feestje op donderdag 26 september 2019.

Niet zomaar een jubileumfeest

Als marketingpartner hebben we in de afgelopen 10 jaar vele inspirerende ondernemersverhalen mogen volgen. Op ons verhaal zijn we natuurlijk super trots, maar dat verhaal kennen onze klanten al, daarom leek het ons een gaaf idee om juist andere ondernemersverhalen te delen tijdens ons jubileumfeest, zodat niet wij maar zij in de spotlight staan. Want zonder onze toffe opdrachtgevers waren we niet waar we nu staan.

De line-up en het programma

Na de ontvangst om 15.00 uur bijt Emile Peels, eigenaar van ABC E BUSINESS, het spits af en zal iets vertellen over zijn uitdagingen als ondernemer en hoe hij om is gegaan met de groei die ABC E BUSINESS de afgelopen 10 jaar heeft doorlopen.

Om 16.15 uur is het woord aan Eline Mansvelt, trendonderzoeker bij Six Fingers. Zij zal een inspirerende trendpresentatie geven en uitleggen hoe dit jou kan helpen om de toekomst van je onderneming vorm te geven.

Om 17.00 uur zal Carlo Bankers, eigenaar van Horizon Motorreizen, vertellen over de omslag van ongelukkige IT consultant naar het volgen van zijn hobby. En hoe hij is omgegaan met de snelle groei van zijn bedrijf.

Vanaf 18.00 uur zorgen we voor een lekkere maaltijd waarna we het feestje zullen vieren tot in de late avond. Heb jij zin om dit met ons te vieren maar heb je je nog niet aangemeld? Stuur dan even een berichtje naar peter@buro-3.nl!