Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Website ontwikkeling voor Janssen de Jong Groep

Het belang van een multisite voor Janssen de Jong Groep

Janssen de Jong Groep kwam bij ons terecht tijdens de zoektocht naar een geschikte sparringpartner voor hun nieuwe websites. Voor meerdere dochterondernemingen van Janssen de Jong Groep moest er een nieuwe website ontwikkeld worden en de toepassing van een multisite is erg wenselijk. Een multisite maakt het mogelijk om door middel van één login meerdere website te beheren. Zodra er onderhoud of updates toegepast worden, is dit gemakkelijk over alle websites door te voeren. Janssen de Jong Groep kan door middel van een multisite enorm snel schalen, zo sluiten de komende tijd de overige dochterondernemingen ook aan op dit platform.

Multisite voor Janssen de Jong Groep

Ontwikkeling Hercuton

De dochterondernemingen van Janssen de Jong Groep waar het allemaal mee is begonnen, is Hercuton. De website van Hercuton sloot namelijk niet meer aan bij de manier van werken. Het was dus van belang dat we de juiste vertaling wisten te maken naar een website die wél aansluit bij deze werkwijze. 

Wanneer LEGO je inspiratie is, krijg je een vanzelf een slimme en doordachte manier van projectontwikkeling. Hercuton bouwt bedrijfspanden op een conceptmatige manier in prefab beton. Dat houdt in dat er met vaste elementen gewerkt wordt, maar wel op een innovatieve en flexibele manier. Het eindresultaat is een flexibel in te delen gebouw wat in de toekomst met minimale kosten aangepast kan worden. Zelf vergelijken ze het graag met LEGO; met zesduizend “LEGO-blokjes” realiseren ze vrijwel elke gewenste architectuur. 

Voordat we de website ontwikkelen, maken we eerste een FRD (Functional Requirement Document). Dit is een functioneel document waarin beschreven staat wat we precies gaan maken en hoe dit functioneel gaat werken. Zo wist Hercuton precies wat ze konden verwachten en hadden wij een draaiboek voor de te ontwikkelen website.

We hebben met erg veel plezier meegedacht en met aandacht ieder steentje van de website gebouwd. Bekijk hem hier 👉www.hercuton.nl

Een belangrijk onderdeel op de website van Hercuton is het uitlichten van de verschillende projecten. We hebben hier samen met Hercuton filters voor ontwikkeld die de projecten op een gebruiksvriendelijke manier onderverdelen. Om de bezoeker inzicht te geven in waar Hercuton operationeel is, beschikt de website over een landkaart waar alle projectlocaties zichtbaar zijn. Om de website een persoonlijke touch te geven hebben we het mogelijk gemaakt dat projecten en nieuwsberichten gekoppeld kunnen worden aan een medewerker van Hercuton. Via deze persoonlijke toevoeging kan de bezoeker altijd gericht contact opnemen met een specialist, wel zo prettig!

Design

Het design van de website hebben we gebaseerd op de bestaande huisstijl van Hercuton. We hebben verschillende huisstijlelementen op een speelse manier terug laten komen door de gehele website waardoor dit goed aansluit op alle bestaande uitingen van Hercuton. Zo hebben we bijvoorbeeld de blokjes uit het logo terug laten komen bij de verschillende menu items. Ook hebben we verschillende elementen op de website geanimeerd waardoor de website een modern en dynamische uitstraling heeft gekregen.

Ben jij ook op zoek naar een partner voor jouw website of online marketing? Wij denken graag met je mee voor een uitdagende oplossing voor jouw project. Neem contact op met Peter, om samen eens te sparren.