Scroll

Hallo Jaimie! ๐ŸŒŽ

jaimie_web

Hallo,

Ik ben Jaimie de nieuwe officemanager bij Buro 3. Niet helemaal nieuw, want een aantal jaar geleden heb ik ook al mogen helpen op administratief vlak als tijdelijke ondersteuning. Daarnaast geef ik al jaren adviezen aan de keukentafel die ik nu zelf in de praktijk mag gaan brengen ๐Ÿ˜‰

Mijn carriรจre begon 11 jaar geleden als tandarts/ orthodontieassistente. Dit werk heb ik met plezier gedaan. In 2018 ben ik begonnen bij Schoevers aan de opleiding officemanager die ik in 2020 heb afgerond. Nu mag ik bij Buro 3 mijn uitdaging aan gaan als officemanager!

Ik houd ervan wanneer alles op orde is en de mensen om me heen blij zijn. Zowel mijn collegaโ€™s als de klanten. Verder vind ik het leuk om te organiseren en houd ik wel van uitdagingen. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met mijn man Peter en onze twee dochters Alix en Chloรซ op pad te gaan en de wereld samen te ontdekken! Maar ook met mijn vriendinnen op stap te gaan; een avondje uit, middagje shoppen, een high tea en af en toe een festival. Ik houd van heerlijk (uit)eten of een lekker dagje wellness en wordt blij van nieuwe schoenen!

Meer weten over mij?

Stuur me een mail

Jaimie Leenen

Office manager