Scroll

Gezocht:

Communicatiespecialist in spé

Zie jij door het bos de bomen, heb je een scherp oog voor detail en ben jij de communicatiegoeroe in spé? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in februari 2021.

Buro wie?

Wij zijn Buro 3, een full-service internetbureau dat niet voor de klant werkt, maar mét.

Een slimme, toegewijde club met een obsessieve focus op resultaat, want dat telt. Wij zijn geen ja-knikkers, maar vragen-stellers onder het motto: eerst nadenken, dan doen.

De behoeftes van onze klant z’n klanten stellen wij voorop. We leven ons in, want alleen als we die behoefte écht begrijpen kunnen we ze in beweging krijgen. Zo maken we samen het verschil. Wij zijn geen afwachters maar aanpakkers en zetten nét dat stapje extra waardoor we elke keer weer weten te verbazen. We zijn trots op wat we doen.

Sinds eind 2017 zijn we gevestigd aan de Tramstraat 39 in Deurne, binnen 20 minuten bereikbaar vanuit station Eindhoven!

Wat we te bieden hebben

Werken in een hecht team waar je je meteen thuis voelt, gegarandeerd. Daarnaast krijg je je eigen projecten toegewezen, de bijhorende verantwoordelijkheden krijg je er trouwens gratis bij. Je bent dus lid van het team en wordt niet gezien als stagiair. Dit betekent niet dat je er alleen voor staat, we werken met korte lijntjes waarbij iedereen klaar staat om een ander te helpen. Deze houding verwachten we van jou ook. Kortom we garanderen je een geweldige, maar vooral leerzame periode.

What else…

Wij zorgen voor goede begeleiding, de nodige stress en een dagelijkse lunch. Onze andere arbeidsvoorwaarden:

 • Een eigen werkplek, natuurlijk. Vanzelfsprekend met 27 inch iMac en de beste bureaustoel die je ooit gaat ervaren.
 • Goede werksfeer. Met gratis cup-a-soup, vrijdagmiddag borrels, leuke teamactiviteiten en een informele sfeer.
 • Geld. Stagevergoeding wel te verstaan. Niet bijzonder veel, maar wel voldoende om het hele team wekelijks van versbereide broodjes te voorzien tijdens de lunch.
Communicatie Stage bij Buro 3

Wie we zoeken

Creatief, gedreven, open minded volk van de opleiding Communicatie (richting management) of Marketing Management, zowel meewerkstagiaires als afstudeerders. We gaan ervan uit dat je het volgende in huis hebt:

 • Je interesses liggen bij (online) marketing en je bent leergierig op dit gebied
 • Je werkt zelfstandig en resultaatgericht
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 • Kritisch, je geeft om kwaliteit en levert niet voordat je er 100% tevreden over bent
 • Humor en hard werken kun je combineren
 • Niet bang je mening te geven
 • Kennis met of interesse voor zoekmachine optimalisatie, Google AdWords, en Social Media is gewenst
 • Koffie (of verse muntthee) behoort tot je primaire levensbehoefte

Our issue

Onze cultuur kun je het beste omschrijven als een vleugje eigenzinnig, enthousiast, Brabantse nuchterheid, maar ook Brabantse gezelligheid. Om onder andere deze interne cultuur ook in onze externe communicatie te uiten, zijn we het afgelopen jaar bezig geweest met een herpositioneringsplan, het eindresultaat kun je hier bekijken. Dit was, gezien de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, van groot belang. We zijn dus nu opzoek naar een topper die hier opvolging aan kan geven in de vorm van een strategisch marketingcommunicatieplan.

De opdracht

Het uitdenken, opstellen en uitvoeren van een strategisch marketingcommunicatieplan wat aansluit bij onze ‘ideale klant’. Doordat onze marketingcommunicatiemiddelen aansluiten op deze klant willen wij ervoor zorgen dat er steeds vaker een perfecte match ontstaat tussen ons bureau en de klant, dit wordt dus jouw grootste tijdverdrijf.

Met hands-on doelen willen we een concreet plan met actiepunten die daadwerkelijk toegepast kunnen worden, het liefst al tijdens je stageperiode. Je weet dus zeker dat jouw aanbevelingen en inspanningen er toe doen.

Ook op het gebied van online marketing kun je je mouwen opstropen en ga je je kennis bijspijkeren. Je gaat meewerken aan het verbeteren van (online) resultaten voor onze opdrachtgevers, van kleine lokale bedrijven tot landelijk opererende webshops en ondernemingen. Taken waar je je dag mee kan vullen:

 • Het schrijven van catchy teksten die meteen de aandacht trekken, voor onder andere blogs op onze eigen website
 • Facebooken. Geen kattenfilmpjes, maar werk gerelateerd
 • Online marketing tools slim (leren) inzetten (Google Analytics, Google AdWords, UpViral, Semrush, Bingads, Mailchimp, etc.)
 • Online marketing concept- en strategieontwikkeling (opstellen van flowcharts)
 • Content-creatie, het maken van advertenties die in het oog springen van de consument.

Nog niet overtuigd?

Bekijk dan welke andere stagiair(e)s je voorgingen, check onze Facebook pagina of ga helemaal lekker op onze office-dog op Instagram!

Interesse om je kennis en ervaring op te schroeven in ons team?

Dan maken we graag kennis met je! Stuur een e-mail met daarin je CV en motivatie naar mail@buro-3.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Leenen via 0493 – 846771