Scroll

Een nieuwe website voor

Financiële kwaliteit in jouw organisatie: FinK

daan_web

FinK, Financiële kwaliteit in jouw organisatie, is opgezet door Robert van Lierop en Femke Teunissen. FinK levert maatwerk in interim finance professionals en werving & selectie. Zij bemiddelen professionals in staf-, management- en directieposities, zodat de juiste finance professional op het goede moment in een organisatie terecht komt. Zij hebben kennis en een uiteenlopend netwerk in deze branche. Hierdoor zijn zij dé partner voor de waarborging van de kwaliteit op iedere financiële afdeling. Via de nieuwe website bieden ze de bezoeker de mogelijkheid om financiële kwaliteit aan te vragen én om financiële consultants werk te bieden.

Mock-ups op iMac, Macbook en iPhone van de homepage van de nieuwe FinK website over financiële kwaliteit.

Nieuwe website

Robert en Femke zijn in 2019 gestart met een nieuwe organisatie, Fink. Als snel kwamen ze bij ons met de vraag of wij de uitdaging met hen aan wilde gaan om het nieuwe bedrijf online te presenteren. Wij zitten liever niet stil en denken graag met de klant mee. Daarom zijn we direct aan de slag gegaan met het webconcept en de bouw van deze maatwerk website. De uitdaging in deze website was het bouwen van een strakke, cleane en duidelijke website. Hierbij moest het voor de bezoeker zo makkelijk mogelijk zijn om zich aan te melden. Zowel voor een organisatie die hulp nodig heeft als voor een financial die hulp kan bieden.

Dit hebben we weten te bereiken door op de homepagina direct een onderverdeling te maken in vraag en aanbod van financiële kwaliteit binnen een organisatie. Dat is direct de navigatie binnen de website die de bezoeker snel op de juiste plek brengt voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden.

Partners

Mede omdat we al heel lang partners zijn en meerdere sites hebben gemaakt voor Robert en Femke, zoals van Lierop Advies, zijn ze met een goed gevoel bij ons terug gekomen voor de nieuwe website van FinK. Daardoor hebben we samen deze website weten te realiseren! Bekijk de nieuwe website van FinK hier 👉 https://www.fink.nl/

Overweeg jij ook een toffe maatwerk website? Stuur een berichtje naar Joost.

Peter Leenen

Projectmanager & online marketeer

De 'Interim Finance' pagina over financiële kwaliteit op de nieuwe FinK website.