Scroll

Het spel van Asten

Evenementen website voor Spel Zonder Grenzen

Voor vele Astenaren (en ver daaromheen) hét weekend van het jaar: Spel Zonder Grenzen op het evenemententerrein in Asten. Wij hebben de eer gehad de evenementen website te vernieuwen en het ‘SZG gevoel’ over te brengen. Mission accomplished als je het ons vraagt!

Dit jaar staat alweer de 19e editie van Spel Zonder Grenzen op het programma. Dit prachtige evenement is in de jaren uitgegroeid tot het grootste luchtkussenevenement van Nederland met legendarische feestavonden. Alle elementen op de nieuwe evenementen website ademen de sfeer uit die het SZG gevoel met zich meebrengt en dit tot een van de machtigste weekenden van het jaar maakt. Krijg ook alvast het SZG gevoel op www.spelzondergrenzen.com

Bijzijn is meemaken!

Het thema van dit jaar is ‘The Zer00’s’. Met een aantal geweldige bands en vele nieuwe spellen belooft het evenementen ook dit jaar weer een groot succes te worden. Als trouwe deelnemer van Spel Zonder Grenzen hebben we dan ook met ziel en zaligheid gewerkt aan de nieuwe evenementen website voor de 19e editie op 23, 24 en 25 juni 2017. En we zijn er best een beetje trots op!

Mockup Spel zonder Grenzen