Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Elegante webshop voor dealers van Kraftmeister

Kraftsmanship voor Kraftmeister

Kraftmeister biedt een totaaloplossing in werkplaatsinrichtingen en gereedschappen waarmee de technische professional het beste uit zichzelf en zijn werkplaatsmedewerkers kan halen. Kraftmeister heeft diverse klanten zoals PostNL, Spar, Tesla, Volkswagen, Nike en Aldi.

Het is voor Kraftmeister van belang dat hunย kraftsmanshipย wordt uitgestraald op de website. De ervaring die gebruikers van de kwalitatief sterke producten hebben moet ook ervaren worden op de website. De productpagina’s moeten daarom meer zijn dan een plaatje, knopje en tekstje. Ze moeten een verhaal vertellen. Uitgebreide productinformatie bevatten en vanuit alle hoeken te bekijken zijn. Hiervoor hebben we een 3D productviewer geimplementeerd. Uniek in deze branche vanwege het gewicht en omvang van de producten.

Woocommerce WordPress dealerlogin

Middels de Woocommerce WordPress webshop kunnen dealers uit geheel Europa gemakkelijk (her)bestellingen plaatsen met een persoonlijke dealerlogin. Daarnaast is de webshop gekoppeld met Exact online waardoor de actuele voorraad uitgelezen wordt en bestelligen automatisch worden doorgezet naar Exact online.