Scroll

Eindelijk weer een Brabander, welkom Rick!

rick

Hallo! Mijn naam is Rick, in mijn naaste omgeving beter bekend als Ries. Ik ben 21, kom uit Asten en momenteel bezig aan het laatste jaar van mijn opleiding ICT & Media Design. In het weekend ben ik voornamelijk te vinden bij de plaatselijke voetbalclub in het naastgelegen dorp Heusden. Waar ik vroeger vooral in de wei te vinden was heb ik dit nu omgeruild voor een plek in de kantine. Mede door blessureleed scoor ik nu dus enkel mijn doelpunten op FIFA. Maar mocht je nou denken makkelijk ochtendje Heusden uit, dit gaat veranderen, ik ben er namelijk op gebrand om mijn voetbalschoenen weer aan te trekken. Daarnaast ben ik regelmatig iets wat beschonken te vinden in verschillende kroegen, clubs en festivals.

Waarom Buro 3?

Ik ben opzoek gegaan naar bedrijven die konden bieden wat ik zoek in een afstudeerbedrijf, namelijk een kleine hechte informele club mensen. Aangezien Buro 3 voorheen in Asten gevestigd was kende ik dit bedrijf al wat langer. Maar na uitgebreid onderzoek en de ervaringen van oud stagiairs te hebben gelezen was ik overtuigd dat dit bedrijf perfect bij mij past. Vanuit daar niet meer getwijfeld en direct op de vacature gereageerd. Nu een paar maanden later mag ik dan ook eindelijk beginnen. Vanaf het eerste contactmoment maakte ik direct kennis met de informele sfeer binnen het bedrijf. Na een half dagje meedraaien werd mijn gevoel direct bevestigd en wist ik dat dit het juiste bedrijf is om te gaan afstuderen.

Stagiair Buro 3

Wat ga ik doen?

Tijdens mijn opleiding heb ik vooral kennis gemaakt met de basis programmeertalen HTML en CSS en maar beperkt met PHP. Ondanks de beperkte aandacht aan deze programmeertaal vanuit de opleiding vind ik deze taal zelf bovengemiddeld interessant. Zo probeerde ik zelf een weg te vinden in PHP en heb ik dit terug laten komen in verschillende projecten, zowel voor school als voor mezelf. Samen met Buro 3 ga ik kijken hoe PHP efficiënter en effectiever ingezet kan worden binnen het bedrijf. Wat er uiteindelijk voor moet zorgen dat de kwaliteit van de code omhoog gaat en er tijd en zodoende ook kosten bespaard kunnen worden.

Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk uit naar mijn tijd bij Buro 3. Heb je nog ideeën, een niet te verliezen TOTO-voorspelling of een ‘serieuze’ vraag? Dan kun je mij altijd mailen op rick@buro-3.nl..