Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Een volledig productaanbod van zonnestroom systemen en toebehoren

Meertalige website PVO International

daan_web

PVO International uit Rosmalen is een project groothandel van hoogwaardige zonnestroomsystemen en toebehoren. Een hele mond vol, maar kortom komt het erop neer dat zij voor de grotere zonnestroomprojecten de inkoop en levering van materialen verzorgen.

Wij hebben voor PVO International een maatwerk website opgezet welke volledig gekoppeld is aan WordPress en WooCommerce. De uitstraling heeft een flinke upgrade gekregen en kan door het moderne design en subtiele animaties weer een aantal jaar vooruit. In dit ontwerp hebben we de kernwaarden en pijlers prominent naar voren gebracht, omdat dit belangrijke ‘selling points’ zijn voor PVO International en van essentieel belang zijn voor partnerships.

Productaanbod in WooCommerce

Om het volledige productaanbod in beeld te brengen hebben we gebruik gemaakt van WooCommerce, waarmee PVO eenvoudig producten en categorieën toe kan voegen. Je kan hier echter geen producten bestellen, mocht je interesse hebben ;). Daarnaast heeft PVO de mogelijkheid om bij nieuwsberichten gerelateerde producten te koppelen. De bezoeker kan hierdoor direct naar de desbetreffende producten navigeren die in het artikel benoemd worden. Daarnaast voegt dit waarde toe voor de interne linkbuilding, wat bedraagt aan de indexering in Google.