Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Een sfeervolle, kleurrijke maatwerk website voor Spel Zonder Grenzen

daan_web

Voor vele Astenaren (en ver daaromheen) hét weekend van het jaar: Spel Zonder Grenzen op het evenemententerrein in Asten. Ieder jaar wagen rond de 1000 heldhaftige mannen en vrouwen zich aan de ontelbare stormbanen, rode draadspellen en liters bier en wijn. Dit prachtige evenement is in de jaren uitgegroeid tot het grootste luchtkussenevenement van Nederland met legendarische feestavonden. Een weekend dat in onze agenda’s al een jaar voordat het begint afgeblokt staat. Inclusief de maandag erop. Want naast de hoofdpijn van de feesten kunnen wij ons amper bewegen door de spierpijn en blauwe plekken.

Wij ademen Spel Zonder Grenzen en het is dus een match made in heaven dat wij ons mochten wagen aan de festival website.

Ervaar het Spel zonder Grenzen gevoel

Wij hebben de eer gehad de evenementen website te vernieuwen en het ‘Spel zonder Grenzen gevoel’ over te brengen. Mission accomplished als je het ons vraagt! Alle elementen op de nieuwe evenementen website ademen de sfeer uit die het Spel zonder Grenzen gevoel met zich meebrengt. Van vrolijke kleuren tot gave (bewegende) beelden. Een aantal leuke, speelse effecten zoals het full page menu, de videobanner en het ‘wiggle-effect’ op verschillende blokjes maken de site dan ook echt af. Ervaar het zelf op www.spelzondergrenzen.com