Scroll

Een maatwerk

WooCommerce webshop voor Welten Reinigingsapparatuur

arno-web

De website van Welten Reinigingsapparatuur representeerde niet waar ze voor stonden, de informatie en foto’s waren oud en de uitstraling mocht ook wel opgepoetst worden. Daarnaast bestond al langer de wens om onderdelen via een webshop te kunnen verkopen.

Welten Reinigingsapparatuur is bij uitstek de specialist in reinigingsapparatuur uit regio Deurne. Dit zijn ze al ruim 10-tallen jaren. De basis voor het huidige Welten Reinigingsapparatuur is in 1957 al gelegd, dus aan ervaring zeker geen gebrek! Bij Welten kun je terecht voor een groot aanbod aan reinigingsapparatuur. Het assortiment bestaat uit zowel bekende merken als producten onder hun eigen label, handige jongens dus. Naast het ruime aanbod staan ze bekend vanwege hun service en persoonlijkheid. Aan ons de taak om dit ook online uit te stralen.

WooCommerce webshop op maat

De webshop is opgebouwd middels de krachtige WordPress plug-in WooCommerce, waarmee de shop zelf de beheren en onderhouden is door Welten Deurne. Doordat het assortiment uit zo’n 400 producten bestaat is het belangrijk dat ze goed zijn gecategoriseerd. Door het inzetten van een aantal (sub)categorieën is het ruime aanbod overzichtelijk ingedeeld. Zodoende kan de bezoeker gemakkelijk de juiste producten vinden. Voor de producten die niet direct online te bestellen zijn, is de mogelijkheid ingebouwd om een offerte op te vragen.

Om service en persoonlijkheid uit te stralen en deze kernwaarde over te brengen op de bezoeker hebben we ook de fotografie verzorgd. Wil je meer weten over het belang van fotografie in webdesign? Lees dan onze blog over fotografie. Tevens hebben we voor Welten Reinigingsapparatuur ook een inzichtelijke openingstijden module ingebouwd. Zo zie je in één oogopslag of ze geopend en dus bereikbaar zijn! Bekijk het zelf op de vernieuwde website voor Welten reinigingsapparatuur.

Meer weten over de mogelijkheden van een WordPress webshop?

Zelf een webshop vernieuwen of starten? Lees meer over hoe we jouw concept samen vertalen naar een sterke en doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce.

Welten Reinigingsapparatuur
Welten reinigingsapparatuur-min
screenpicture welten deurne karcher overzichtpagina-min