Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Een kleurrijke maatwerk WordPress website

Midas winkelcentrum

Met maar liefst 23 winkels onder één dak kun je bij Midas Winkelcentrum terecht voor al je dagelijkse boodschappen, maar ook zeker om gezellig overdekt te shoppen. Bekende merken als Albert Heijn, HEMA, Subway en Etos zijn te vinden in dit prachtige pand maar vergeet ook zeker het unieke aanbod aan overige unieke winkels niet.

Voor Midas winkelcentrum hebben we een maatwerk WordPress thema ontwikkeld. Hierdoor kan de klant de content op de website eenvoudig aanpassen en uitbreiden. Maar wat hebben we dan precies allemaal gedaan? We leggen het je hieronder uit :).

Logo redesign

Mensen uit de regio Asten kennen Midas misschien nog van de oranje huisstijl kleur. Midas wilde een modernere uitstraling die beter past bij het brede aanbod aan winkels. Zo zijn wij aan de slag gegaan om het huidige logo een update te geven. Als eerste de vraag, wat gaan we doen met de kleur oranje? Past deze kleur wel expliciet bij Midas? Onze conclusie: neen. Wij hebben niet één kleur gekozen maar een hele regenboog. Deze regenboog staat voor de diversiteit aan winkels binnen het winkelcentrum. Het zorgt er tevens voor dat Midas weer een frisse dynamische uitstraling krijgt die past bij alle winkels.

Winkels beter in beeld

Om de winkels binnen Midas extra uit te lichten hebben we een overzicht ontwikkeld waar alle winkels in willekeurige volgorde getoond worden. De winkel detail pagina’s staan volledig in het thema van de desbetreffende winkel. De content is dynamisch aan te passen door de klant, zo kan de content, sfeerafbeelding, openingstijden (inclusief aangepaste of afwijkende openingstijden) en afbeeldingen gewijzigd worden. Voor klanten met een Instagram account hebben we een koppeling gelegd met de Instagram API om ook op de detailpagina de laatste kliekjes uit te lezen.

Koopzondagen uitlichten

Voor Midas Winkelcentrum is het van belang om de koopzondagen extra uit te lichten. De links staan dan ook niet voor niets als eerst in de menubalk en als blok onder de videobanner. De koopzondagen worden nog eens extra uitgelicht zodra de koopzondag binnen een X aantal dagen van nu valt. Midas Winkelcentrum kan deelnemende winkels aan een koopzondag gemakkelijk koppelen, zodat dit op de centrale openingstijden pagina wordt uitgelicht, maar ook op de detailpagina’s van de winkels zelf. Alle openingstijden en koopzondagen zijn dus gemakkelijk te beheren, zodat er met zo min mogelijk handelingen op alle plekken de juiste tijden staan aangegeven.