Scroll

Website als communicatiekanaal voor

Deus Ex Machina Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe favoriete plek in hartje Amsterdam dan hebben wij nog wel een tip; De stijlvolle flagship store van Deus Ex Machina, genaamd The Wat Of Why. Het merk Deus zal bij de meeste mensen bekend zijn van de petjes waarop groot deze merknaam zichtbaar is (bij ons op kantoor lopen er ook een paar rond…).

Dit Australische merk heeft zich sinds eind vorig jaar gevestigd in Amsterdam. Naast dat je in de flagship store de bekende kleding- en accessoire collectie van Deus kunt shoppen, hebben ze ook een restaurant waar je heerlijk kunt genieten van een goede lunch, lekkere cappuccino of een koud Deus-biertje. Het doel van deze store is om een plek te creëren waar mensen kunnen socializen en elkaar kunnen inspireren.

Omdat wij niet vies zijn van snelle motoren en een goed biertje, is de samenwerking met het merk Deus Ex Machina Amsterdam een goede match. 

Online sfeer proeven

Deus Ex Machina Amsterdam was toe aan een eigen website en deze mochten wij voor ze maken! Ze wilde graag een eigen communicatiekanaal voor hun events maar ook om lokaal beter te kunnen groeien qua vindbaarheid en zichtbaarheid. Natuurlijk gaan wij ze daar ook bij helpen. De website kreeg deels hetzelfde doel als de flagship store in Amsterdam, namelijk een inspirerende (online) plek waarbij style, fashion en food samenkomen. 

Om de website veel sfeer mee te kunnen geven, hebben we er voor gekozen om door de gehele website veel afbeeldingen in verschillende formaten terug te laten komen. Gelukkig leent het interieur van Deus Ex Machina Amsterdam zich goed voor een paar fraaie kiekjes. De toegevoegde Instagram API zorgt er voor dat alles wat op Instagram gepost wordt door Deus Ex Machina Amsterdam, direct ook op de website geplaatst wordt. Zo is de website altijd voorzien van de laatste sfeer updates.

Via de website www.deus.amsterdam is het ook mogelijk om je plekje in het restaurant te reserveren. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van een plugin met de reserveertool Formitable, zo kun je met een paar klikken je tafeltje reserveren, wel zo handig!

Wij zijn fan van deze fijne plek en raden iedereen aan om (online) een kijkje te nemen en de sfeer te proeven.