Scroll

De zonder Koen mét Sander show

Hallo! Sinds 1997 sta ik op aarde bekend als Sander, ook wel de beschermer van het volk, als je alles wat op het internet staat gelooft. Sindsdien woon ik in een levendig dorpje in het diepe zuiden van het land, inderdaad ja, een Limburger. Van kleins af aan sta ik vredig bloemetjes te plukken op het voetbalveld, maar deze bloemetjes laat ik tijdelijk met rust aangezien ik de komende vijf maanden in Eindhoven eet/slaap/leef. Naast een passie voor online marketing ga ik elk jaar naar mijn vaste stekkie op Solar festival, daarnaast ga ik als trouwe fan regelmatig naar concerten van artiesten zoals: Kendrick Lamar of Drake.

“Studeer jij communicatie? Dan kun je vast heel groet praten”, is wat ik de afgelopen drie en een halfjaar regelmatig heb gehoord van familieleden, vrienden, kennissen noem het maar op. Eerlijk gezegd heeft mij dit alleen maar meer gemotiveerd om dieper in het communicatie-vak te duiken, dit doe ik op de Fontys Hogeschool Communicatie in Eindhoven. Naarmate mijn studie vorderde kwam ik erachter dat ik steeds meer de kant opging naar het ‘online aspect’ van communicatie. Na dit realisatiemomentje heb ik keuzevakken in deze richting gekozen en daarna ook de minor ‘Digital Marketing’ met succes afgerond.

Waarom Buro 3?

Omdat ik tijdens mijn opleiding zoveel mogelijk ervaring wil opdoen op het gebied van online marketing, was het ook logisch om op zoek te gaan naar een afstudeeropdracht in deze branche. Toen ik de vacature van Buro 3 voorbij zag komen was ik direct geïnteresseerd in zowel de opdracht die zij te bieden hadden als de gehele sfeer van de organisatie. Dit gecombineerd met het feit dat ze net gingen verhuizen naar een nieuwe, supertoffe locatie was ik gelijk verkocht.

Wat ga ik doen?

Tijdens mijn afstudeerperiode ga ik aan de slag met een interessante opdracht voor Buro 3. Ik ga onderzoek doen naar hoe onder andere de ‘Buro 3 culture’ geoptimaliseerd kan worden om er zo voor te zorgen dat zowel de juiste klanten als medewerkers worden aangetrokken. In de eerste aantal weken zal ik voornamelijk bezig zijn met het onderzoek. Vanuit inzichten van het onderzoek zal er een vertaalslag worden gemaakt naar een strategie en uiteindelijk een vorm van implementatie.

Ook zal ik als onderdeel van het online marketing team meewerken aan verschillende projecten en meer ervaring op doen over online marketing-aspecten zoals SEO, SEA en social media marketing. Daarnaast zou het mooi meegenomen zijn om mijn photoshop-skills up te graden!

Kennismakings blog Sander

Ready, set, afstuderen!

Al met al dus veel zin in! Heb je nog vragen of ideeën die ik kan gebruiken tijdens mijn onderzoek? Dan kun je mij altijd mailen op sander@buro-3.nl.