Scroll

De mooiste koffiemachine die je ooit zult zien

peter_web

De mooiste koffiemachine die je ooit zult zien

Als (web)design en develop bureau houden wij van prachtig ontworpen dingen, of dit nu websites, applicaties, printed media of producten zijn. Zo nu en dan delen wij dan ook graag prachtig ontworpen dingen die wij tegen komen. Vandaag stuitte ik op het blogartikel van manners.nl over het volgende koffiezetapparaat. Een koffiezetapparaat van een andere planeet, kun je wel stellen.

TopBrewerslayerKoffie-apparaten heb je in allerlei verschillende designs, vormen, soorten en maten. Van goedkope ‘get-what-you-pay-for’ apparaten tot prachtige apparaten die eigenlijk zonde zijn om vies te maken. De mooiste koffiemachine die ik tegen ben gekomen steekt met kop en schouders boven de rest uit, de TopBrewer.

Het apparaat oogt als een designkraan. En wordt ingebouwd in je aanrechtblad. Door middel van een touchscreen in je aanrechtblad of bediening via je Smartphone of tablet kun je de allerlekkerste koffie zetten. Met de TopBrewer app kun je zelfs zelf de sterkte en schuim op de koffie bepalen. Aldus Scanomat, de Deense fabrikant van het apparaat.

Wat kost nou zo’n apparaat?

Schrik niet, na lang zoeken kwam ik erachter. Nog even sparen blijkt, op deze website, zagen we dat de prijzen voor een ‘standaard’ koffie appraat rond de 15.000 dollar kosten, zo’n 11.000 euro dus. Meer informatie over het apparaat kun je vinden op de website van Scanomat.

Ik ben benieuwd of iemand nog mooiere koffiemachines heeft gezien, laat het hieronder weten. Leuke koffie gerelateerde filmpjes zijn ook welkom overigens ;).