Scroll

FD Gazellen 2018

Buro 3 voor het derde jaar op rij FD Gazelle

Full-service internetbureau Buro 3 is afgelopen week uitgeroepen tot FD Gazelle 2018. Dit is alweer het derde jaar op rij dat wij deze prestigieuze prijs mogen ontvangen en daar zijn we enorm trots op!

Deze schitterende award wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Buro 3 heeft de afgelopen jaren flinke stappen gemaakt, mede door de groei van het aantal geweldige opdrachtgevers en hardwerkende collegaโ€™s. Wij willen deze toppers dan ook enorm bedanken voor het bewerkstelligen van deze groei!

Over FD Gazelle 2018

De FD Gazellen worden elk jaar door het Financieel Dagblad uitgereikt aan bedrijven die de afgelopen drie jaar een onafgebroken omzetgroei van minstens 20% per jaar hebben laten zien. Dit jaar heeft FD Gazellen de ondergrens voor deelname verhoogd en zijn ook de winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking. Extra mooi dus dat we er dit jaar wederom bij horen!

Buro 3, 33e!

In totaal waren er 146 snelle groeiers in Zuid-Nederland van de totaal 680 FD Gazellen. In de catogorie ‘Klein’ mogen wij trots zijn om de toepasselijke plaats 33′ van de 76 terecht te komen!

Buro 3 FD Gazelle 2018