Scroll

Voor het tweede jaar op rij

Buro 3 hoort wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Hoera! Wij hebben voor het tweede jaar op rij te horen gekregen dat we een FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen! Dat betekent dat we tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. Best wel gaaf dus 🙂

Het Financieele Dagblad reikt voor de veertiende keer op rij prijzen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om kans te maken op een FD Gazellen Award moet een bedrijf financieel gezond zijn en over een periode van drie jaar een minimale omzetgroei van 20% hebben gerealiseerd. De FD Gazellen Award is dus een serieuze erkenning. Eentje die niet te koop is. Eentje waar we trots op zijn.

Voor het 2e jaar op rij

Wij zijn super trots dat we voor het 2e jaar op rij met ons team een FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen. Dit is een mooie beloning voor het harde, toffe en succesvolle werk wat we samen met onze opdrachtgevers gerealiseerd hebben. Uiteraard hopen we de gezonde groei door te kunnen zetten. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 9 november in het Evoluon in Eindhoven. To be continued!

Een terugblik naar de uitreiking van vorig jaar: FD Gazellen Award uitreiking 2016

FD Gazelle Award 2017
FD Gazelle Award 2017 Buro 3
FD Gazelle Award 2017 Buro 3