Scroll

Buro 3 aanwezig bij de

Webwinkel vakdagen

Dit jaar waren we weer aanwezig bij de Webwinkel Vakdagen. Samen met het hele B3-team hebben we interessante en inspirerende lezingen bijgewoond over ontwikkelingen in e-commerceland. In deze blog zullen we je meenenemen in een aantal van deze interessante ontwikkelingen.

Next Level Google Shopping

Om de dag sterk beginnen te beginnen ging ons Online marketing team langs bij een lezing over de beste manier om Google Shopping in te zetten. Wat blijkt nu, wij hanteren deze Next Level Google Shopping methode al! Onze online marketinggoeroe Mike heeft hier een uitgebreide blog over geschreven die nog onlangs op Frankwatching is gepubliceerd!

Van AVG naar E-privacy, wat zijn de regels voor tracking op je website?

Sinds 25 mei 2018 heeft iedereen te maken met nieuwe privacywetgeving. Wij hebben het afgelopen jaar hard gewerkt voor veel van onze klanten om ervoor te zorgen dat hun gegevensverwerking in overeenstemming is met de AVG (GDPR).

Maar wij blikken alvast vooruit, aangezien de E-privacy richtlijnen over een aantal jaar ook een ‘verordening’ gaat worden, net zoals de AVG. Wat gaat de E-privacy verordening voor organisaties betekenen? Dit kregen wij te horen in deze lezing.

E-commerce voor gevorderden

Tijdens een interessante lezing van Johan Smits namen wij een kijkje in de keuken bij de top van E-commerce land. Interessant om te zien hoe deze bedrijven een groeistrategie opzetten. Een aantal inzichten uit deze lezing kunnen wij gebruiken in onze online marketing jaarplannen, erg nuttig dus!

De mannen van RUMAG vertellen hun succesverhaal

De meest indrukwekkende lezing was toch wel die van de mannen van RUMAG. In een halfuur vertelde zij hoe ze RUMAG van een Instagram pagina met grappige quotes hadden omgezet naar een ijzersterk lifestyle-brand die gericht is op de millenials. Mooi om te zien hoe de mannen van RUMAG tegen de stroom in een presentatie neerzetten waar Bol.com, Coolblue en nog veel meer wat van kunnen leren!

Rumag Webwinkel Vakdagen

Toetje van Loetje & biertjes leuten bij Cafe ’t Neutje

Na een dag vol leerzame lezingen en out-dated beursjargon (b.v. sky’s the limit) was het tijd voor een welverdiend etentje bij Loetje in de binnenstand van Utrecht. Na nog een aantal speciaalbiertjes in café ’t Neutje zat de dag erop voor het B3-team!

Buro 3 uiteten bij Loetje