Scroll

ICT & Media Design

Afstudeerstage ICT & Media Design

wesley_web

Hey! Ik ben Wesley, één van de nieuwe stagiairs die de komende maanden te vinden is op het kantoor van Buro 3. Ik ben 22 jaar, woon in Geldrop en bezig met mijn laatste jaar van de opleiding ICT & Media Design op de Fontys in Eindhoven.

In het weekend ben ik, althans vóór deze gekke situatie, te vinden op verschillende hardstyle festivals of feestjes. Daarnaast drink ik graag met mijn vrienden een pilsje, draai ik wel eens een plaatje (hardstyle natuurlijk) en heb ik een passie voor pixel perfect coderen en een liefde voor front-end (en stiekem ook backend) development.

Waarom Buro 3?

Ik was op zoek naar een jong bedrijf, waar ik niet alleen mezelf kon ontwikkelen, maar ook mijn kennis over kan dragen aan de andere developers binnen het bedrijf. Tijdens deze zoektocht kwam ik Buro 3 tegen en ik werd meteen enthousiast. De eerste indruk was erg goed, het leek een jong en informeel team waar ik mezelf wel tussen zag staan en ik heb ze dan ook direct een mailtje gestuurd. Al snel mocht ik langskomen voor een kennismakingsgesprek waar mijn eerste indruk werd bevestigd en voor ik het wist was alles rond en ben ik deze blog aan het typen!

Wat ga ik doen?

De komende maanden ga ik mij onder andere bezighouden met de digitale productentool voor Buro 3. Met deze tool kunnen (potentiële) klanten van Buro 3 meer informatie en duidelijkheid krijgen over de producten en diensten die zij aanbieden.

Voor deze opdracht ga ik onderzoek doen naar de verschillende tools die ik kan gebruiken en op welke manier de klanten in contact komen met deze productentool. Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwikkelen van een prototype!

Ik heb enorm veel zin om aan deze opdracht te beginnen! Heb je nog interessante artikelen over front-end en backend development óf wil je graag discussiëren over wie de beste DJ is? Stuur dan gerust een berichtje naar wesley@buro-3.nl!