Scroll

Woocommerce Webshop

Betaalbare webshop met Woocommerce

peter_web

Onlangs hebben wij de webshop voor Alfred Verhuur ontwikkeld. Waar voorheen alleen gereedschap en machines gereserveerd konden worden voor de verhuur, kunnen klanten nu ook gemakkelijk en snel producten bestellen op de website. Hiervoor hebben wij WooCommerce ingezet, een stabiele en krachtige WordPress webwinkel.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een geweldige tool om je WordPress website uit te breiden met een webshop functionaliteit. WooCommerce onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de bezoeker als voor de beheerder. Bezoekers kunnen gemakkelijk een account aanmaken, afrekenen, betalen en beoordelingen achterlaten. Daarnaast is de shop met verschillende functies uit te breiden.

Banner WooCommerce Alfred Verhuur

Waarom een webshop met WordPress & WooCommerce?

WooCommerce is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ziet er verzorgd uit. Daarnaast is de uitstraling van de webshop volledig op maat voor onze klanten te modificeren, zodat de look & feel van de shop naadloos bij het bedrijf aansluit.
De ‘achterban’ van WooCommerce is ook dik in orde, de community is zeer actief. Er zijn regelmatig updates met verbeteringen/uitbreidingen en de tool is inmiddels meer dan 2.000.000 (!) keer gedownload.

De voordelen van een webshop met WooCommerce

Zoals aangegeven is WooCommerce een uitermate geschikte tool om een stabiele en snelle webshop te ontwikkelen. We hebben de belangrijkste voordelen en functionaliteiten voor je op een rij gezet.

Verschillende betalingsmogelijkheden

webshop-laten-maken-betaalmogelijkhedenEr zijn verschillende betaalmogelijkheden in te stellen, zoals overboeking, paypal en rembours. Maar ook directe betalingen via de bank zijn mogelijk (iDeal). Hiervoor raden wij Sisow aan. Bij Sisow zijn er geen abonnementskosten voor het gebruik van iDeal, je betaalt slechts € 0,45 ct per transactie. met name voor de webshops die geen hoge aantallen verkopen is dit erg interessant.

Uitgebreide verzendmogelijkheden

webshop-laten-maken-verzendmogelijkhedenBinnen WooCommerce zijn er meerdere mogelijkheden om verzendkosten in te stellen. Zo kan er een vast bedrag ingesteld worden of kan er gekozen worden voor gratis verzending boven een bepaald bedrag. De verzendkosten zijn zelfs op basis van gewicht of afmetingen te berekenen. Voor elke webshop een oplossing dus.

Overzichtelijk dashboard

webshop-laten-maken-dashboardVoor de eigenaar van de webshop is er een overzichtelijk dashboard beschikbaar waar handige cijfers zichbaar zijn, zoals de meest verkochte producten, de omzet zichtbaar en de gemiddelde bestelwaarde.

 

One-page-checkout

webshop-laten-maken-one-page-checkoutHet gebruik van minder stappen bij het afrekenen zorgt voor een hogere conversie (meer verkopen). Webshops met WooCommerce zijn voorzien van een one-page-checkout waarmee klanten in staat zijn op 1 pagina alle ‘stappen’ door te nemen en af te rekenen. Super handig.

Klantenaccounts

webshop-laten-maken-klantaccountBezoekers van de webshop kunnen gemakkelijk een klantenaccount aanmaken en beheren. Hierin zijn gemakkelijk bestellingen en persoonsgegevens te bekijken en te wijzigen. Daarnaast krijgen bezoekers met een klantaccount de mogelijkheid om beoordelingen achter te laten bij producten.

Beoordelingen

webshop-laten-maken-reviewsHet beoordelingssysteem in WooCommerce is erg gemakkelijk te gebruiken en te beheren. Het is gebouwd zoals het reactie systeem van WordPress en daardoor erg betrouwbaar. Als webshop beheerder kun je beoordelingen goedkeuren/afkeuren en zelfs gebruikers belonen met een coupon (hiervoor is echter wel een extensie nodig).

Ook een eigen webshop beginnen?
Neem gerust contact met ons op.