Scroll

Allee zeg, een Vlaming bij Buro 3.

team-xander-horvath-2

Even voorstellen

Hey, ik ben Xander. Ik hou van films, muziek en een goed boek. Daarnaast kan ik genieten van een biertje (of 2) met vrienden. Momenteel woon ik in Eindhoven maar origineel kom ik uit een klein dorpje in het epische Vlaanderen. In het weekend spendeer ik graag tijd met vrienden en/of familie maar een weekend op de bank hangen en een volledige serie erdoor jagen is ook geen moeite voor mij.

Wat is mijn achtergrond?

2 Jaar geleden heb ik mijn opleiding โ€˜Marketingโ€™ afgerond aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Nadien ben ik aan de slag gegaan in de online marketing als SEA specialist omdat de combinatie van marketing en het concreet meetbaar maken van de resultaten mij enorm aansprak. 2 Jaar later ben ik nog steeds gefascineerd door deze combinatie en ga ik elke dag voor maximaal resultaat.

Waarom Buro 3?

Bij het zoeken naar een nieuwe functie, trok de vacature van Buro 3 meteen mijn aandacht. Tijdens mijn eerste gesprek werd bevestigd wat ik al vermoedde. Buro 3 is een bureau vol met enthousiaste online marketeers die er gewoon vol voor willen gaan en maximaal resultaat willen behalen. Exact waar ik naar op zoek was. Vandaar dat de keuze snel gemaakt was.

Wat ga ik doen?

Online marketing in de breedste zin van het woord. Van het nadenken over een geschikte online marketing strategie voor jouw bedrijf tot het detailwerk in jouw campagnes. Hierbij komt mijn ervaring op gebied van SEA, SEO en CRO goed van pas om vanuit verschillende perspectieven naar je online marketingactiviteiten te kijken. Daarnaast ga ik mij specialiseren in Social Advertising.

Vragen staat vrij dus stuur gerust een mailtje naar xander@buro-3.nl als je vragen hebt of bel naar 0493-846771.