Terug naar blog

Door
Bas Pagie

05 Sep 2018

StageTeam
banner-bassie-zonder-adriaan-min_67

Bassie zonder Adriaan

Hoioi! Mijn naam is Bas Pagie, of zoals mijn vrienden mij noemen, Bassie. Ik ben 22 jaar geleden op de aardbol gezet in het prachtige Waalwijk. Ik hoor je al denken, dat is een eind weg van Deurne! Maar omdat ik de komende maanden bij Buro 3 ga afstuderen, is dit het helemaal waard. Voordat ik over het afstuderen begin, vertel ik iets meer over mezelf.

Even voorstellen

Al van kleins af aan ben ik in de ban van computers en het internet. Daarom was na de middelbare school een opleiding in de ICT een logische keuze. Tijdens het zoeken naar opleidingen werd ik steeds meer geïnteresseerd in vormgeving en het ontwerpen van beelden. In mijn vrije tijd knutselde ik al veel met het bewerken van computerspellen met mijn eigen visuals en functionaliteiten. Daarom heb ik gekozen voor de opleiding Fontys ICT en Media Design in Tilburg. Ik vind het super om complete websites te maken en te experimenteren met de nieuwste trends.

Naast mijn opleiding ben ik in het weekend te vinden bij vrienden voor een filmavondje, een sessie D&D (Dungeons & Dragons, een tabletop spel) of om lekker te chillen. Hiernaast ben ik een erg fanatieke gamer. Online MOBA tot singleplayer RPG, ik speel het allemaal! Online kun je me vinden via de naam: HippoCrit. Ook kijk ik erg graag veel series en films. En om deze lifestyle te kunnen houden, hardloop ik graag door de Loonse en Drunense duinen.

Waarom Buro 3?

Voor mijn afstudeerstage heb ik gekozen voor Buro 3. Een hecht bedrijf met een fijne informele werksfeer past precies bij mij. Toen ik de vacature van Buro 3 voorbij zag komen had ik meteen een goede indruk over de werksfeer, werknemers en werkzaamheden. Praktijkgericht aan de slag met de combinatie van design, technologie en marketing met een leuke club collega’s. Wat wil je nog meer?

Wat ga ik doen? 

Tijdens de stage ga ik vooral focussen op het ontwerpen en branden van een reserveringsysteem voor restaurants. Mijn taak is om de applicatie uit te werken tot een op zichzelf staand concept. De opdracht zal vooral bestaan uit een ideale combinatie tussen techniek, user experience design, en vormgeving. Natuurlijk staan de eerste weken volledig in het teken van onderzoek, met name wat de succesfactoren zijn van een onlineproduct. Via dit onderzoek wordt een oplossing bedacht en wordt uiteindelijk een passende uitwerking gemaakt.

Blog foto Bas

Bij Buro 3 hoop ik mezelf verder te verdiepen in het maken van webapplicaties en het ontwerpen hiervan. Daarnaast lijkt het me ook interessant om mijn interesse voor webdesign en development te combineren met online marketing, om zo nieuwe inzichten op te doen.

Ik ben er helemaal klaar voor! Heb je nog vragen of ideeën die ik kan gebruiken tijdens mijn onderzoek? Ik ben altijd bereikbaar via bas@buro-3.nl.