Terug naar blog

Door
Mike van der Horst

20 Feb 2017

Buro-3-Acredited-professional-bing-ads

Buro 3 is Bing Ads Accredited Professional!

Naast de welbekende zoekmachine van Google is er ook Bing! De zoekmachine van Microsoft. Dit jaar zijn we door Microsoft gecertificeerd als Bing Ads Accredited Professional en daar zijn we trots op.

Wat houdt Bing Ads Accredited Professional in?

Buro 3 is sinds dit jaar officieel geaccrediteerd professional binnen Bing Ads. Om deze accreditatie te kunnen behalen hebben we het Accredited Professional programma doorlopen. Hierdoor is er maximale kennis opgedaan over het adverteren via de Bing zoekmachine. Deze accreditatie en opgedane kennis stelt ons in staat om advertentie campagnes in Bing op te starten en verder te optimaliseren.

Wat betekent dit voor jou als opdrachtgever?

Door te kiezen voor een gecertificeerd Bing Ads Accredited Professional online marketingbureau kies je voor bewezen professionals bij het beheren van je online marketing campagnes. Gecertificeerde Bing Ads specialisten die ervoor zorgen dat je advertentiebudget optimaal wordt benut en je maximaal rendement behaalt. Lees hier meteen 5 redenen waarom je zou moeten adverten op Bing.

Bekijk ons profiel op de Bing Ad Accredited Professional website

Gratis online marketing scan?

Ja, graag!

Gratis online marketing scan

Niet algemeen, maar afgemeten en persoonlijk, gericht op waar kansen en verbeteringen liggen voor jouw bedrijf om meer succes te behalen. Je ontvang een GRATIS analyse- en adviesrapport van onze marketingninja's, vrijblijvend.