Terug naar blog

Door
Peter Leenen

19 Dec 2016

stageteam
stagiair-marketing-management-communicatie-eindhoven-gezocht

Stagiair marketing management of communicatie gezocht

Zie jij door het bos de bomen, heb je een scherp oog voor detail en ben jij de marketinggoeroe in spé? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in februari 2017

Buro wie?

Wij zijn Buro 3, een full service internetbureau met een hecht, slim en informeel team dat altijd voor het hoogst haalbare gaat. We zetten net dat stapje extra en experimenteren graag. Dit resulteert in websites die bedrijven laten uitblinken en onze ego’s doen strelen, aangevuld met slim doordachte online marketingcampagnes die meetbaar bijdragen aan meer resultaat.

uwdierenwinkel-blog-1

Wat we te bieden hebben

Werken in een hecht team waar je je meteen thuis voelt, gegarandeerd. Daarnaast krijg je je eigen projecten toegewezen, de bijhorende verantwoordelijkheden krijg je er trouwens gratis bij. Je bent dus lid van het team en wordt niet gezien als stagiair. Dit betekent niet dat je er alleen voor staat, we werken met korte lijntjes waarbij iedereen klaar staat om een ander te helpen. Deze houding verwachten we van jou ook. Kortom we garanderen je een geweldige, maar vooral leerzame periode.

What else...

Wij zorgen voor goede begeleiding, de nodige stress en een dagelijks gesmeerde Garlando tafelvoetbal. Onze andere arbeidsvoorwaarden:

 • Een eigen werkplek, natuurlijk. Vanzelfsprekend met 27 inch iMac en tweedehandse bureaustoel (wel opnieuw gestoffeerd).
 • Goede werksfeer. Met gratis cup-soup, vrijdagmiddag borrels, leuke teamactiviteiten en een informele sfeer.
 • Geld. Stagevergoeding wel te verstaan. Niet bijzonder veel, maar wel voldoende om het hele team wekelijks van versbereide broodjes te voorzien tijdens de lunch.

Our issue

Onze cultuur kun je het beste omschrijven als een vleugje eigenzinnig, enthousiast, Brabantse nuchterheid, maar ook Brabantse gezelligheid. Om onder andere deze interne cultuur ook in onze externe communicatie te uiten, hebben we een slimmerik nodig die dit voor ons in goede banen kan leiden.

De opdracht

Het uitdenken, opstellen en uitvoeren van een hands-on strategische marketingplan wordt dus je grootste tijdverdrijf.  Hierbij zal een sterke focus op inbound marketing liggen. Met ‘hands-on’ doelen we op een concreet plan met actiepunten die daadwerkelijk toegepast kunnen worden, het liefst al tijdens je stageperiode.

Ook op het gebied van online marketing kun je je mouwen opstropen en ga je je kennis bijspijkeren. Je gaat meewerken aan het verbeteren van (online) resultaten voor onze opdrachtgevers, van kleine lokale bedrijven tot landelijk opererende webshops. Taken waar je je dag mee kan vullen:

 • Het schrijven van catchy teksten die meteen de aandacht trekken, voor onder andere blogs op onze eigen website
 • Facebooken. Geen kattenfilmpjes, maar stage gerelateerd
 • Online marketing tools slim (leren) inzetten (Google Analytics, Google AdWords, Bingads, Strawberry SEO, Mailchimp, etc.)
 • Online marketing concept- en strategieontwikkeling

We willen je skills en interesses benutten. Ben je een ROI eindbaas of wil je juist meer leren over zoekmachine optimalisatie? We zorgen voor passende opdrachten voor je.

Wie we zoeken

Resultaatgericht, gedreven, open minded volk van de opleiding Marketing Management of communicatie, zowel 3e jaars als afstudeerders. We gaan er vanuit dat je het volgende in huis hebt:

 • Je interesses liggen bij online marketing en je bent leergierig op dit gebied
 • Je werkt zelfstandig en resultaatgericht
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 • Kritisch, je geeft om kwaliteit en levert niet voordat je er 100% tevreden over  bent
 • Humor en hard werken kun je combineren
 • Niet bang je mening te geven
 • Kennis met of interesse voor zoekmachine optimalisatie. Google AdWords, en Social Media is gewenst
 • Je moet om kunnen gaan met teleurstellingen binnen de tafelvoetbalsport ;)
 • Koffie behoort tot je primaire levensbehoefte

Nog niet overtuigd?

Bekijk dan welke andere stagiairs je voorgingen, check onze facebook pagina of neem een kijkje achter de schermen op instagram.

Buro-3-FD-Gazellen-awards-banner

Interesse om je kennis en ervaring op te schroeven in ons team?

Dan maken we graag kennis met je! Stuur een e-mail met daarin je CV en motivatie naar mail@buro-3.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Leenen via 0493 – 846771.

Peter Leenen
Marketing & Project management, UX Designer