Terug naar blog

Door
Daan Verberne

11 Mei 2016

stageteam
1920x875-ict-media-design

Buro 3 zoekt stagiairs ict media design

Heb jij een scherp oog voor details en een passie voor een krachtig design? Of gaat jouw hart sneller kloppen van pixel perfect coderen? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in september 2016.

Buro wie?

Wij zijn Buro 3, een full-service internetbureau met een hecht, jong en informeel team dat altijd voor het hoogst haalbare eindresultaat gaat. Dit resulteert in websites die bedrijven laten uitblinken en onze ego’s doen strelen. Kritisch zijn we zeker, en dat verwachten we van jou ook. Het meedenken, ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren van doordachte websites en shops voor diverse vooruitstrevende opdrachtgevers wordt je dagelijkse kost.

Wie we zoeken

Creatieve, gedreven jonge honden van de opleiding ICT & Media Design, zowel 3e jaars als afstudeerders. We verwachten van je dat je het volgende in huis hebt:

 • Je bent nieuwsgierig, experimenteert graag en kan zelfstandige werken.
 • Je bent kritisch, geeft om kwaliteit en levert niet voordat je er 100% tevreden over bent.
 • Je weet humor en hard werken goed te combineren.
 • Je bent niet bang je mening te geven en een goede brainstormsessie ga je niet uit de weg.
 • Je hebt ervaring met WordPress (gewenst)
 • Je moet om kunnen gaan met teleurstellingen binnen de tafelvoetbalsport ;).
 • Koffie behoort tot je primaire levensbehoefte.

Wat we te bieden hebben

Werken in een creatief, enthousiast en vooruitstrevend team van vakidioten. Een vleugje eigenzinnig, enthousiast, Brabantse nuchterheid, maar ook Brabantse gezelligheid kenmerken onze cultuur. We zetten net dat stapje extra, experimenteren graag en gaan uitdagingen niet uit de weg. Met focus op resultaat en onderscheidend vermogen. De details maken het verschil om boven de rest uit te stijgen. Alles met één doel voor ogen, resultaat behalen voor onze opdrachtgevers. Want als die succesvol zijn, zijn wij dat ook.

What else...

Verder zorgen wij voor goede begeleiding, stagevergoeding, de nodige stress en een dagelijks gesmeerde Garlando tafelvoetbal. Daarnaast krijg je je eigen projecten toegewezen met de bijhorende verantwoordelijkheden. Dit betekent niet dat je er alleen voor staat, we zijn een hecht team en werken met korte lijntjes waarbij iedereen altijd klaar staat om een ander te helpen. Kortom we garanderen je een geweldige, leerzame periode. 

De opdracht

De ontwikkeling van het web gaat ontzettend hard, hierdoor stuiten wij vaak op nieuwe technieken die we graag in testcases toepassen. Hier zal het onderzoeksgedeelte van je stage met name op gericht zijn. Wij zitten altijd met vraagstukken die we graag uitgezocht en uitgeprobeerd zien. Dit zijn vaak opdrachten met een ideale combinatie tussen techniek en user experience design. Uitkomsten van het onderzoeksgedeelte van je stage kunnen direct in de praktijk worden toegepast.

Taken die je uit zal voeren zijn onder andere:

 • Research
 • Concept en design
 • Front- en back-end development
 • (Door)ontwikkeling van huidige en nieuwe websites/webshops

We willen je skills benutten. Blink je uit met ijzersterke designs? Ben je een hard-core front-end developer, of wil je juist meer leren over online marketing? We zorgen voor een passende opdracht voor je.

Interesse om je kennis en ervaring op te schroeven in ons team?

Dan maken we graag kennis met je! Stuur een e-mail met daarin je CV en motivatie naar mail@buro-3.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daan Verberne via 0493 – 846771.

Nog niet overtuigd?

Bekijk dan welke andere stagiairs je voorgingen, check onze facebook pagina of neem een kijkje achter de schermen op instagram.

Daan Verberne
Webdeveloper & designer