Terug naar blog

Door
Daan Verberne

29 Jan 2015

in-progress2-website-europarlement-matthijs-van-miltenburg

Work in progress - website Matthijs van Miltenburg (D66)

Buro 3 als Pitchwinnaar

D66'er Matthijs van Miltenburg heeft begin dit jaar een aantal bureau's benaderd om zijn nieuwe persoonlijke website te ontwerpen en ontwikkelen. Op de site worden Matthijs en zijn ideeën uitgelicht en zal naar voren komen waar hij zich mee bezig houdt binnen het Europees Parlement. Onze ideeën en offerte kwamen van alle bureau's als beste uit de bus, dus mochten we aan de slag met zijn persoonlijke website. top!

Design 

Na een eerste meeting op ons Kantoor, waarin alle wensen en functionaliteiten van de website zijn besproken, zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp. Het ontwerp moest strak zijn, de D66 huisstijl waarborgen en warmte uitstralen.

website-europarlement-matthijs-van-miltenburg


Zo vonden we onszelf afgelopen dinsdag 27 januari in het kloppend hart van Europa, het Europees Parlement in Brussel, om het ontwerp van Matthijs van Miltenburg te presenteren. Een op het oog aangescherpte beveiliging vanwege de recente terreurdreiging zorgde ervoor dat ons paspoort meerdere malen getoond moest worden. Ze weten in ieder geval waar Buro 3 is geweest afgelopen week.

Het ontwerp is door Matthijs en zijn team zeer positief ontvangen. We hebben direct groen licht gekregen voor de opbouw van de website. 

Ontwikkeling van de website

Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling van de website. Binnenkort meer!

 

concept-website-europarlement-matthijs-van-miltenburg

Daan Verberne
Webdeveloper & designer