blog-homebanner-meisje

Nog 16 dagen tot Serious Request!

Dagen worden korter en de temperatuur lager. Dit betekend dat Serious Request 2015 al bijna voor de deur staat! Minder daglicht en minder warme temperaturen… meer tijd om Serious Request te volgen. 

Al 13 deelnemers!

De inschrijvingen zijn de afgelopen tijd binnengestroomd en bestaan uit zeer diverse bedrijven. Van fotograaf tot aan thuiszorg deskundige en van Jazz band tot leverancier van groene energie.  Wij zijn natuurlijk met elke aanmelding even blij en zien overal een toffe uitdaging in. We hebben met alle deelnemers reeds kennis gemaakt, waarin we de wensen, eisen en ideeën besproken hebben. Hieruit zijn wireframes uit voort gekomen (schetsen van de lay-out van de website). Het is mooi om te zien hoe enthousiast mensen zijn over de actie en onze aanpak. Wij gaan in ieder geval met een bak energie (en wat blikjes Buro 3 energy drink) beginnen aan de werkmarathon 18 december.

energy-en-wireframes

Media partners

De (lokale) pers heeft ons initiatief een handje geholpen door onze actie uit te lichten. Zo was onze actie te lezen in Siris, 1Peel&Maas, Traverse en de Loop (Helmond). Onze actie was niet alleen te lezen, hij was ook te horen bij Siris! Hoewel we ons vooral focussen op digitale media is het erg leuk om jezelf terug te zien in een krant of te horen op de radio. De artikelen hebben ook een mooi plekje gekregen aan onze muur.

media-partners-buro-3-serious-request-indemedia

Sponsoren bedankt!

Niet alleen de pers is enthousiast over onze actie, er zijn ook sponsoren die aan hebben geboden om ons te helpen zodat we zo min mogelijk kosten maken en er zoveel mogelijk geld richting het glazen huis in Heerlen kan. Iedere sponsor wordt vermeld op onze actiepagina, spandoek op het evenement en komt voorbij in onze livestream die gedurende de actie ook op onze actiepagina te bekijken is.

sponsoren

Een kijkje achter de schermen

In de 48uur tijd dat wij met ons team websites ontwikkelen is er de mogelijkheid voor klanten, vrienden en familie om een kijkje achter de schermen te nemen op het kantoor van Buro 3. Om dit 'open huis' in goede banen te leiden hebben verschillende vrijwilligers zich al gemeld en zal er een hapje en een drankje klaar staan om de bezoekers te verblijden. Omdat de werkmarathon en het 'open huis' in teken staan van 3FM Serious Request is het natuurlijk mogelijk om op meerdere manieren een bijdrage te leveren door te doneren.

Kom jij ook even langs in het weekend van 18, 19 en 20 december? Meld je dan alvast aan op het Facebook evenement. Wij hebben er zin in, tot dan!