Terug naar blog

Door
Peter Leenen

15 Jan 2015

jaaroverzicht-buro-3-2014

Jaaroverzicht 2014

Zoals ieder jaar blikken we even terug op het afgelopen jaar.

2014 ligt alweer een paar weken achter ons, tijd om de balans op te maken. Het was een fantastisch jaar, we vierden onze 5 jarige verjaardag, we zijn Google Partner geworden en hebben aan vele fantastische en uitdagende projecten mogen werken.

Het leuke aan de maand januari is dat we terug kunnen kijken naar het afgelopen jaar, maar ook zeker vooruit kunnen kijken en plannen kunnen maken voor het komende jaar, en die zijn er wederom genoeg.

buro-3-is-google-partner

Buro 3 is Google AdWords Certified Partner

In de laatste week van 2014 zijn we door Google gecertificeerd als Google Partner. Google selecteert voor deze status alleen (financieel) gezonde online marketingbedrijven die gecertificeerde AdWords specialisten in huis hebben en een tevreden klantenbestand hebben opgebouwd. We zijn er erg trots op dat we de Google Partner-badge hebben verdiend! Lees hier meer over het Google Partnership.

 

 

buro-3-bestaat-5-jaar

Buro 3 bestaat 5 jaar!

In september hebben we ons 5 jarig jubileum gevierd. Al sinds 9 september 2009 (09-09-09) maken we dingen waar we trots op zijn. Iedere keer met een stukje meer ervaring, maar altijd met evenveel toewijding en plezier. Dit feestje hebben we ook online gevierd op onze jubileum website. Check it, het is de moeite waard. Bekijk hier de jubileum website.

 

  Buro-3-als-tafelgast-bij-ova

Buro 3 als tafelgast bij OVA

Op donderdag 27 november 2014 mochten wij aanschuiven als tafelgasten in het OVA ondernemerscafé bij Restaurant Innesto. Het was een mooie ervaring en vooral een interessante avond. Bekijk hier het foto-album.

  

ontwikkeling-2014

Klaar voor de toekomst met een nieuwe 'basis'

Wij zijn druk bezig geweest met de verbetering van de 'basis' achter onze websites. Hierover hebben we de volgende video gemaakt:

Meer weten?

Check framework.buro-3.nl. Hier wordt alles nog eens haarfijn uitgelegd.

framework-buro-3

 

projecten-2014-1200

Restyle website iPM Partners

Na 3 jaar trouwe dienst was de website (en de inhoud) van iPM Partners toe aan vernieuwing. De gehele strategie, inhoud en uitstraling van de website is flink onder handen genomen. Bekijk het resultaat op www.ipmpartners.nl.

restyle-ipm-partners2

responsive-website-ipm-partners

 

Restyle Horizon Motor Reizen

De website van Horizon Motor Reizen is vernieuwd. De gebruiksvriendelijkheid op de website is verbeterd en de site is uitgebreid met o.a. een webshop. Daarnaast is na een uitgebreide testfase het gehele boekingsproces op de schop gegaan. Je kunt nu in 4 gemakkelijke stappen een reis boeken waarbij de kosten in een duidelijk overzicht worden weergegeven. De website is volledig klaar voor het nieuwe seizoen 2015! Bekijk het resultaat op www.horizonmotorreizen.nl.

restyle-horizon-motor-reizen

 

Overige uitgelichte projecten

We hebben nog meer mooie projecten opgeleverd in het afgelopen jaar.

strik-vanseggelen
fysio-fit
panagro
horizoncabrioreizen

 

wat-komt-eraan-1200 

Website Europarlementariër Matthijs van Miltenburg

Begin januari hebben we de pitch gewonnen voor de nieuwe persoonlijke website van Matthijs van Miltenburg, D66 europarlementariër. Inmiddels zijn we gestart aan het ontwerp en de opbouw volgt snel. 

website-europarlement-matthijs-van-miltenburg_59

 

Website Stichting Sarakasi (Sponsorproject)

Voor Sarakasi gaan we een nieuwe website ontwikkelen, waarmee de Nederlandse afdeling van het goede doel op de kaart wordt gezet. Op de website worden o.a. artiesten uitgelicht die zich actief inzetten voor Sarakasi, zoals Chef Special & Bløf. Meer informatie over Sarakasi.

website-stichting-sarakasi

 

Zibber

Al enige tijd zijn we bezig met de ontwikkeling van de website voor Zibber, een marketingbedrijf voor makelaars. De website schittert met fantastisch beeldmateriaal en is echt een paradepaardje voor ons geworden. Bekijk hier het resultaat.

zibber-responsive-design-eindhoven

 

Inde Hypotheekelarij

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe website voor Inde Hypotheekelarij in Asten. De website heeft een duidelijke structuur, zodat de gewenste informatie gemakkelijk te vinden is. Daarnaast ademt de website een echte Astense sfeer. Ervaar het binnenkort zelf.

inde-hypotheekelarij-website

 

Coolmix.nl

Sinds december 2014 hebben we de online marketing van de nieuwe webshop coolmix.nl op ons genomen. We zijn bezig de 'online precense' van de webshop voor hoesjes, accessoires en refurbished smartphones te versterken. Dit doen we door de online vindbaarheid te verbeteren en actief Google AdWords advertenties in te zetten, zowel in het search- als Displaynetwerk van Google. Bekijk de webshop op www.coolmix.nl.

coolmix-sea

 

2015 We zijn er klaar voor.

We kijken vol vertrouwen en enthousiasme uit naar 2015, waarin we verwachten dat online bij steeds meer bedrijven een essentieel onderdeel van de bedrijfsstrategie zal vormen. We zien er naar uit om de band met je te versterken en ons steentje bij te dragen aan je (online) succes, zowel op korte als op lange termijn.

 

Peter Leenen
Marketing & Project management, UX Designer