Terug naar blog

Door
Peter Leenen

08 Juni 2015

stagiair-marketing-management-sbrm-commerciele-economie-gezocht-septemeber-2015

Buro 3 zoekt stagiair Marketing Management

 

Heb jij een scherp oog voor details en liggen je interesses bij online marketing? Kom dan stage lopen bij Buro 3. Wij zijn op zoek naar een student die zijn/haar tanden wil zetten in het opstellen van een hands-on strategisch marketingplan en daarnaast veel wil leren in de wereld van online marketing.

Join the team!

Buro 3 is een gedreven internetbureau met een focus op de ontwikkeling van succesvolle websites en online marketing. We bieden je een werkplek in een jong, creatief enthousiast en vooruitstrevend team van vakidioten. Een vleugje eigenzinnig, enthousiast, Brabantse nuchterheid, maar ook Brabantse gezelligheid kenmerken onze bedrijfscultuur. Daarnaast hechten we veel waarde aan zelfstandige, ambitieuze en leergierige teamleden. Wij zetten net dat stapje extra, experimenteren graag en gaan uitdagingen niet uit de weg. Alles met één doel voor ogen, resultaat behalen voor onze opdrachtgevers. Want als die succesvol zijn, zijn wij dat ook. Verder zorgen wij voor goede begeleiding, stagevergoeding en leuke gevarieerde opdrachten.

We willen graag je skills benutten. Je meewerktaken worden ingevuld naar aanleiding van je interesses, talent, ervaring en nieuwsgierigheid.

De opdracht

Wij zijn op zoek naar een student die zijn tanden wil zetten in het opstellen van een hands-on strategisch marketingplan, met een sterke focus op inbound marketing, en daarnaast veel wil leren in de wereld van online marketing. Met ‘hands-on’ doelen wij op een concreet plan met onderdelen die daadwerkelijk toegepast kunnen worden door ons, het liefst al tijdens je stageperiode. Je bent er dus zeker van dat resultaten uit jouw opdracht worden gebruikt door ons.

inbound-marketing-graphic

Naast de hoofdopdracht werk je mee aan online marketing voor onze opdrachtgevers, van kleine lokale bedrijven tot landelijk opererende webshops. Je zal bijvoorbeeld meedenken over online marketing strategieën en oplossingen voor onze opdrachtgevers. Meewerken aan zoekmachine optimalisatie, opstarten, bijhouden en optimaliseren van Google AdWords campagnes, maar ook het vullen en testen van websites, bijhouden van social media en het schrijven van blogs op de website van Buro 3.

Wat heb je in huis?

  • Je interesses liggen bij online marketing en je bent leergierig op dit gebied.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.
  • Je geeft om kwaliteit en levert niet voordat je er 100% over tevreden bent.
  • Je werkt zelfstandig en resultaatgericht.
  • We verwachten van je dat je een kritische houding hebt.
  • Je weet humor en hard werken goed te combineren.
  • Kennis met of interesse voor zoekmachine optimalisatie en Google AdWords is gewenst.
  • Je bent niet bang om in contact te komen met opdrachtgevers.
  • Je moet om kunnen gaan met teleurstellingen binnen de tafelvoetbalsport ;).
  • Koffie behoort tot je primaire levensbehoefte.

Interesse? Let us know

Denk je dat je binnen ons team past? Streef je naar perfectie en ben je toe aan een uitdagende stage? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur een e-mail met daarin je CV en motivatie naar mail@buro-3.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Leenen via 0493 – 846771.

 

Peter Leenen
Marketing & Project management, UX Designer