blog-homebanner

Buro 3 zet zich in voor Serious Request 2015

Dit jaar hebben we een gave actie in petto: “Buro 3 werkt door”. Wij gaan ons gedurende een werkmarathon van 48 uur inzetten om zo veel mogelijk websites te ontwikkelen waarvan de opbrengst wordt gedoneerd aan het Rode kruis. Zo willen wij een bijdrage leveren aan de broodnodige hulp voor stille oorlogsslachtoffers, het thema van Serious Request 2015.

Het idee in een notendop: 48 uur zo hard mogelijk werken om zo veel mogelijk websites op te leveren voor een actieprijs van slechts €350,-. Gedurende deze periode willen we, net als het glazen huis van 3FM, zo veel mogelijk aandacht en steun ontvangen van klanten, vrienden, familie en overige geïnteresseerden. Deze bezoekers kunnen ook een bijdrage leveren om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen onder het genot van een hapje, drankje en entertainment. 

Je kunt meer lezen over het event en de inhoud van de actie in dit blogartikel.

Een werkmarathon van 48 uur...

Onze marathon zal van start gaan op vrijdagavond, op hetzelfde moment als de DJ’s het glazen huis betreden, vervolgens doorgaan op zaterdag tot zondagavond. Dat is lang, heel lang, maar we hopen op steun en energie van huidige klanten, vrienden, familie en overige geïnteresseerde. Wij zijn hard aan het werk om van deze werkmarathon een evenement te maken waar niemand zich hoeft te vervelen. Onder het genot van een hapje, drankje en entertainment krijgen bezoekers een exclusieve blik achter de schermen en kunnen zij een bijdrage leveren, om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen.

Wil jij, op welke manier dan ook, een steentje bijdragen? Laat het ons weten: mail@buro-3.nl

Een website voor maar €350,-

Je leest het goed, slechts €350,- voor een complete bedrijfswebsite. We ontwikkelen een website naar jouw wensen inclusief:

  • Zelf inhoud beheren met ons eigen C.M.S.
  • Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel. (Responsive webdesign)
  • Invulling van pagina’s (tot 10 stuks)
  • Interactieve banner
  • Google maps kaart
  • Contact formulier 

Vanaf nu kun je terecht op (www.buro-3.nl/actie) om jezelf in te schrijven voor onze actie. We geven bedrijven de kans om voor een zeer aantrekkelijk tarief een website door ons te laten ontwikkelen. Een geweldige aanbieding als je het ons vraagt, het starttarief voor een bedrijfswebsite is normaal € 1.150,-. De opbrengsten van deze actie gaan naar het goede doel, zo willen wij een bijdrage leveren aan de broodnodige hulp voor oorlogsslachtoffers.

Hoe gaat het werken?

Gedurende een 48 uur durende werkmarathon gaan we zo veel mogelijk websites opleveren. Na de aanmelding nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak bespreken we de wensen en eisen van de website en bepalen we samen de structuur en lay-out. Dit wordt vervolgens uitgewerkt en ter goedkeuring verzonden. Als dit door jou goedgekeurd is zetten we je aan het werk om alle nodige afbeeldingen en teksten te verzamelen.

Op deze manier is het voor beide partijen duidelijk wat er verwacht wordt en kunnen we zo efficient mogelijk werken gedurende de marathon.

Niets missen?

We houden jullie graag op de hoogte rondom nieuws van het evenement. Volg onze updates op de 3fm Actiepagina, op Facebook of laat je op de hoogte houden via onze nieuwsbrief (inschrijven doe je hier).