Terug naar blog

Door
Peter Leenen

06 Mei 2014

succesvolle-websites-van-buro-3-banner_95

Onze websites zijn nu nog beter

Wij zien ons zelf als wereldverbeteraars op het web. Vandaar dat wij voor 2014 het volgende goede voornemen hebben genomen: het web nog fantastischer en gebruiksvriendelijker maken, voor iedereen! Lekker ambitieus hoor ik je denken, dat klopt. We hebben het afgelopen kwartaal enorm hard gewerkt aan de ‘fundering’ van onze websites, hierdoor kunnen we nu nog betere websites maken.

We kunnen er van alles over vertellen, maar onderstaande video legt in 1,5 minuut uit waarom onze websites geweldig zijn:

 

Klaar voor de toekomst.

Onze websites zorgen er voor dat iedere onderneming fantastisch, succesvol en bovenal betaalbaar online kan staan. Uitstekend vindbaar en tot in de puntjes uitgewerkt. Onze websites zijn standaard ontwikkeld met de modernste technieken, responsive design en een sublieme afwerking. Kortom, klaar voor de toekomst. 

 

responsive-websites-buro-3

Waarom onze websites nu nog beter zijn? 

Wij hebben een uitgedacht framework ontwikkeld waarop iedere website gebouwd wordt. Je kunt dit zien als sterke ‘fundering’, op een slechte fundering kun je immers geen stevig huis bouwen. Daarnaast moet een fundering tegen weer en wind bestemd zijn, dat is ons framework ook. Met de modernste technieken, responsive design en een sublieme afwerking is deze basis klaar voor de toekomst.

Meer weten?

Lees meer op framework.buro-3.nl. Hier zijn tevens een aantal voorbeelden te vinden.

imac-framework-buro-3

Peter Leenen
Marketing & Project management, UX Designer