Terug naar blog

Door
Peter Leenen

19 Juli 2014

responsive-website-fotografie-janus-van-eijk-someren

Nieuwe website Janus van Eijk Woningstoffeerder gelanceerd

De nieuwe (responsive) website voor Janus van Eijk Woningstoffeerder uit Someren is onlangs gelanceerd. Een mooi totaalproject, zodat het bedrijf (eindelijk) online vindbaar is.

Janus van Eijk levert vloeren en gordijnen. Daarnaast neemt hij de montage uit handen. Janus komt met stalen bij men thuis, zodat er direct ‘geproefd’ kan worden of de gekozen stof of het materiaal aansluit bij de huidige inrichting van de woning. Een topconcept als je het ons vraagt, wat echter ontbrak is de (online) vindbaarheid van de woningstoffeerder.

Een website? Dat kost me te veel tijd en geld.

Waarom heb je nog geen website, vroegen we Janus nieuwsgierig. Janus zijn antwoord was kort, maar krachtig: “dat kost me te veel tijd en geld”. Hier zijn we het natuurlijk niet mee eens, wij vinden dat iedere onderneming succesvol en bovenal betaalbaar online moet kunnen staan. Naast de ontwikkeling van de website hebben wij ook de invulling voor Janus gedaan, zodat hij in totaal slechts 2,5 uur kwijt is geweest aan zijn website. Dit was voor het fotograferen van zijn bus en voor de presentatie van de website onder het genot van een verse kop koffie.

responsive-website-someren-janus-van-eijk_99

 

Werkzaamheden

  • (Responsive) Webdesign & ontwikkeling
  • Fotografie
  • Teksten schrijven (copywriting)

Bekijk de website op www.janusvaneijk.nl.

Peter Leenen
Marketing & Project management, UX Designer